Lifestyle

5 начина да ѝ покажеш любовта си – мъжката гледна точка

14 февруари е познат в България не само като Трифон Зарезан – празникът на виното и лозарите, но и от повече от 10 години като празника на любовта – Свети Валентин. На този ден влюбените двойки си подаряват подаръци и си правят изненади, за да докажат любовта си към половинката.

Ние от HIPERMAG решихме да погледнем зад кулисите и се допитахме до мъжката половина от екипа ни, за да разберем кои според тях са 5-те най-добри начина да покажат любовта си към нежната половинка.

Разходка в природата

Една разходка сред природата винаги е по-добра от „свалка и натискане в сепарето на дискотеката“. Чистият въздух и спокойствието на обстановката не само помагат да се сближите, но и естественото ни държание, когато сме само с половинката открива възможности за всякакъв вид споделяне. Оставете ни да бъдем честни с вас, може да чуете неочаквано признание.

Нека плуваме заедно

Задържаме сe в природата, за да плуваме заедно този път. Какво по-забавно от това да ви научим да плувате или пък не? Ако все още не сте разбрали – близостта е ключова, а да сме насаме с любимия човек е най-добрия начин да засвидетелстваме любовта си.

Масаж

В напрегнатото ни ежедневие няма човек, който да не се схване поне веднъж, а вие като нежни женски създания сте още по-чувствителни. А дали не би било хубаво, ако мъжа на сърцето ви се научи как да ти прави професионален масаж – със специални етерични масла и техники (без иглите, разбира се)? Няма жена, която да не се поддаде на това удоволствие да се чувства обичана и половинката ѝ да се грижи за нея, нали?

А дали да не спортуваме заедно?

Пак се връщаме на темата с близостта. По-голяма част от нас имаме идея фикс за спортно тяло, а ако и жената ни е спортна натура – тренировката заедно винаги може да прерасне в по-различно показване на любовта.

По-различното показване на любовта

Няма да се лъжем – ако половинката е щастлива и с усмивка на уста, значи сме се справили добре. А какъв по-добър начин от това?

Очаквайте скоро: 5 начина да ѝ покажеш любовта си – женската гледна точка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.