Черна/Сива бизнес чанта за 15.6 инча лаптоп Guardit 2.0

147.00лв.

Раница black/син /сив за таблет 14,1 инча Openroad 2.0

332.00лв.

Черна бизнес чанта Vectura EVO за 15.6 С една дръжка

174.00лв.

Черна бизнес чанта Vectura EVO за 17.3 С една дръжка

205.00лв.

Дамска раница Eco Wave с отделение за 15,6′ лаптоп blue

205.00лв.

Дамска чанта Eco Wave с за 15,6 инча лаптоп в черно,синьо, Stone Grey

186.00лв.

Дамска чанта 15.6 инча лаптоп Openroad цвят пепел от рози

276.00лв.

Дамска чанта за 15.6 Pow-Her синя

267.00лв.

Pow-Her Дамска чанта за 15.6 червена

267.00лв.

Дамска чанта My Samsonite Pro в жълт цвят

253.00лв.

Дамска чанта My Samsonite Pro цвят розова малина

253.00лв.

Дамска чанта My Samsonite Pro розов цвят

235.00лв.

Дамска чанта тъмно синя 15.6 инча лаптоп Openroad

276.00лв.

Дамска чанта за 15.6 инча лаптоп Openroad черна

276.00лв.

Дамска чанта през рамо Openroad цвят пепел рози

167.00лв.

Дамска чанта през рамо Openroad тъмно син цвят

167.00лв.

 

В hipermag.com можете да откриете изключително голямо разнообразие от чанти за лаптоп с марката Samsonite. Ако ви е необходима удобна чанта за лаптоп, с която да пренасяте вашето устройство стабилно и без страх, разгледайте нашите предложения. Ние предлагаме чанти за лаптоп произведени от лидерите в този бранш – Samsonite, което означава качество на изработката и разнообразие от цветови комбинации. При нас ще откриете модели на чанти за лаптоп, които ще ви очароват със стил и елегантност. В зависимост от вашите изисквания и предпочитания в hipermag.com имате шанса да закупите чанти за лаптоп Samsonite с различни външни джобове и удобна вътрешна организация, с удобни регулиращи се презрамки, които правят пренасянето много по – лесно и комфортно.

Ние ще ви предложим пълната гама чанти за лаптоп Samsonite във всички цветови комбинации и само от вашето настроение и желание зависи на кой цвят и модел ще се спрете. В нашия онлайн магазин можете да откриете всички размери на чанти за лаптоп, като освен стандартните модели предлагаме и стилни чанти, които предпазват лаптопа от удари. За дамите hipermag.com предлага стилни и елегантни чанти за лаптоп, които са изработени от характерните за Samsonite висококачествени материали и в ярки, нестандартни цветове. За тези от вас, които пренасят освен компютъра си и документи, при нас ще открият разнообразни модели на чанти за лаптоп с много допълнителни джобове, с които безпроблемно могат да пренасят важни документи и лични книжа.

В hipermag.com не сме забравили и младежите, като за тях предлагаме моделите на Samsonite чанти за лаптоп тип раница, които са изключително удобни за носене на гръб докато се придвижвате пеш или с колело из града. Днес почти всеки притежава личен лаптоп и го използва на всякъде и по всяко време. Ако и вие искате да разполагате с вашето мобилно устройство винаги и във всеки един момент, осигурете му качествена, елегантна и сигурна чанта за лаптоп от hipermag.com.