ВАЖНО! 

Доставки на продукти на марката La Speciale се извършват със Спиди и Еконт. Безплатна доставка над 100 лв.

Доставки на продукти на марката Sara Pen е за сметка на клиента и се изпълняват само със Спиди. Доставката е за сметка на клиента.

Доставки на продукти на марката Cocoon се изпълняват само с Еконт и доставката се изчислява автоматично на база тарифите за доставка на Еконт Експрес. Безплатна доставка над 250 лв.

Доставки на продукти на марката Styler се изпълняват със Спиди и Европът като доставката е за сметка на клиента според тафирата на куриера – Спиди до офис- 4.99 , до адрес -5.99, Европът до адрес 4.73. Безплатна доставка над 100 лв.

Доставки на марката V’AZAR’O се изпращат без опции ” преглед и тест” и се изпълняват само със Спиди. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

Доставки на продукти на марката Samsonite се извършват с Еконт и Спиди. Безплатна доставка за поръчки над 120 лв.

 

Как се доставя вашата поръчка?

 

Обикновено времето за доставка е от 1 до 5 работни дни, но има и продукти (група продукти) с други срокове на доставка и това е посочено в описанието на всеки от тях или клиента бива запознат с тези срокове от оператор преди да потвърди поръчката.

Всички продукти са прилежно опаковани и маркирани за всяка доставка. Ако забелязвате повреда в опаковката на вашата поръчка, моля незабавно да уведомите куриера в момента на доставката, след това моля уведомете и екипа на hipermag.com. Ще получите пълно съдействие при възникнали проблеми с доставката на всяка ваша поръчка.

Ако сте избрали вариaнта на плащане чрез “наложен платеж” то тогава е необходимо да заплатите на куриера в момента на получаване на продуктите цената на поръчката плюс посочената стойност на доставката (ако не е упоменато, че доставката е безплатна). Ако сте заплатили избраните от вас продукти в hipermag.com чрез кредитна или дебитна карта не е необходимо да плащате на куриера.

С това приключва доставката и можете да се насладите на получените продукти.

 

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ВСЕКИ ПРОДУКТ : Сега Ви предлагаме изключителен срок за връщане на закупения продукт – 14 дни. Новата ни програма за удължен срок на връщане е резултат от усилията на екипа ни да даде повече спокойствие на всеки клиент в онлайн пазаруването.

 

Условия за връщане на закупен продукт:

– Можете да се възползвате от “14 дни гаранция за връщане” ако закупената стока не е ползвана, придружаващите етикети не са премахнати, запазен е търговският й вид и при всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските за банков превод и връщането на стоката са за сметка на Потребителя.

– Преди да върнете продукт задължително се свържете с нас на посочения телефон за обслужване на клиенти – 0877090050. Ние ще Ви съдействаме да върнете продукта в най-кратък срок.

– Продукти изработени по индивидуални поръчки и/или размери на клиента, не подлежат на връщане или замяна.

Желаем Ви приятно пазаруване в HIPERMAG.COM !!! Предварително благодарим за проявеното доверие. Няма да Ви разочароваме !