ВАЖНО! 

Доставки на продукти на марката La Speciale се извършват със Спиди и Еконт. Безплатна доставка над 100 лв.

Доставки на продукти на марката Sara Pen е за сметка на клиента и се изпълняват само със Спиди. Доставката е за сметка на клиента.

Доставки на продукти на марката Cocoon се изпълняват само с Еконт и доставката се изчислява автоматично на база тарифите за доставка на Еконт Експрес. Безплатна доставка над 250 лв.

Доставки на продукти на марката Styler се изпълняват със Спиди и Европът като доставката е за сметка на клиента според тафирата на куриера – Спиди до офис- 4.99 , до адрес -5.99, Европът до адрес 4.73. Безплатна доставка над 100 лв.

Доставки на марката V’AZAR’O се изпращат без опции ” преглед и тест” и се изпълняват само със Спиди. Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

Доставки на продукти на марката Samsonite се извършват с Еконт и Спиди. Безплатна доставка за поръчки над 120 лв.

Как се доставя вашата поръчка?

Обикновено времето за доставка е от 1 до 5 работни дни, но има и продукти (група продукти) с други срокове на доставка и това е посочено в описанието на всеки от тях или клиента бива запознат с тези срокове от оператор преди да потвърди поръчката.

Всички продукти са прилежно опаковани и маркирани за всяка доставка. Ако забелязвате повреда в опаковката на вашата поръчка, моля незабавно да уведомите куриера в момента на доставката.

С “наложен платеж” е необходимо да заплатите на куриера в момента на получаване на продуктите цената на поръчката плюс посочената стойност на доставката (ако не е упоменато, че доставката е безплатна).

Условия за връщане на продукт:

– Можете да върнете продукта до 14 дни, ако закупената стока не е ползвана, придружаващите етикети не са премахнати, запазен е търговският й вид и при всички други условия. Разноските за банков превод и връщането на стоката са за сметка на клиента.

– За да върнете продукта, моля изпратете го в същият вид с преглед до същият адрес, от който сте го получили.

Продукти, изработени по индивидуални поръчки и/или размери на клиента, не подлежат на връщане или замяна.

Желаем Ви приятно пазаруване!