ВАЖНО! 

Доставки на продукти на марката La Speciale се извършват със Спиди и Еконт. Безплатна доставка над 100 лв.

Доставки на продукти на марката Sara Pen е за сметка на клиента и се изпълняват само със Спиди. Доставката е за сметка на клиента. Връщане за сметка на клиент до мястото на пращане.

Доставки на продукти на марката Cocoon се изпълняват само с Еконт и доставката се изчислява автоматично на база тарифите за доставка на Еконт Експрес. Безплатна доставка над 250 лв.

Доставки на продукти на марката Styler се изпълняват със Спиди и Европът и Еконт като доставката е за сметка на клиента според тафирата на куриера . Безплатна доставка над 100 лв.

Доставки на марката V’AZAR’O се изпращат без опции “ преглед и тест“ и се изпълняват само със Спиди. Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Доставки на продукти на марката Samsonite се извършват с Еконт и Спиди. Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Продукти от категория благородни метали, бижута ,подаръци  са за сметка на клиент. Доставките са със Спиди или Еконт по тарифи на куриерите автоматично изчислени.

Как се доставя вашата поръчка?

Обикновено времето за доставка е от 1 до 5 работни дни, но има и продукти (група продукти) с други срокове на доставка и това е посочено в описанието на всеки от тях или клиента бива запознат с тези срокове от оператор преди да потвърди поръчката.

Всички продукти са прилежно опаковани и маркирани за всяка доставка. Ако забелязвате повреда в опаковката на вашата поръчка, моля незабавно да уведомите куриера в момента на доставката.

С „наложен платеж“ е необходимо да заплатите на куриера в момента на получаване на продуктите цената на поръчката плюс посочената стойност на доставката (ако не е упоменато, че доставката е безплатна).

Условия за връщане на продукт:

– Можете да върнете продукта до 14 дни, ако закупената стока не е ползвана, придружаващите етикети не са премахнати, запазен е търговският й вид и при всички други условия. Разноските за банков превод и връщането на стоката са за сметка на клиента.

– За да върнете продукта, моля изпратете го в същият вид с преглед до същият адрес, от който сте го получили.

Продукти, изработени по индивидуални поръчки и/или размери на клиента, не подлежат на връщане или замяна.

Желаем Ви приятно пазаруване!