Мъжка риза на ситни цветя

62.00лв.

Многоцветна риза в къс ръкав

52.00лв.

Мъжка риза в жълто райе къс ръкав

39.00лв.

Риза на райе къс ръкав цветни точки

39.00лв.

Риза къс ръкав лен с памук

49.00лв.

Стилна риза къс ръкав свеж десен

48.00лв.

Мъжка риза къс ръкав на фигурки

48.00лв.

Бяла класическа риза къс ръкав

29.00лв.

Бяла риза с принт колибри

58.00лв.

Риза втален силует

43.00лв.

Риза в синьо на принт листа

58.00лв.

Бяла риза на сини рози

58.00лв.

Цветна риза на цветя с кант

52.00лв.

Риза на малки цветни маргаритки

52.00лв.

Риза тъмно синя на малки фигури

52.00лв.

Риза светло синя на малки цветя

54.00лв.

 

Ризи с къс ръкав за елегантния мъж през лятото. Ще Ви предложим мъжки ризи с къс ръкав, които отговорят на стиловите Ви изисквания и през топлите дни. Селекцията ни представя богат асортимент от цветове и кройки, съчетани с качествена изработка на всяка риза.

Ако сте от мъжете, които държат да бъдат елегантни дори в горещите летни дни, ризите с къс ръкав, които online магазин Хипермаг предлага, са точно за вас. Може би дори високите температури не могат да ви накарат да смените официалната риза с лека тениска, тогава елегантните ризи с къс ръкав на българските производители могат да Ви накарат да размислите.

Леките материи, класически кройки и перфектни изработки и актуални цветове позволяват дори най-взискателните мъже да намерят своята стилна риза с къс ръкав при нас. Можете да бъдете елегантен дори в топлите дни да и изглеждате идеално с мъжки дрехи, които ще намерите в онлайн магазин hipermag.com. Богатият избор от модели е достатъчен да напълни гардероба ви или за по-взискателните – да си изберат перфектната риза с къс ръкав. Слънчевите дни ще носят отражението на елегантност от вашето облекло и ще бъдат по-весели, когато се чувствате добре от дрехите, с които сте облечени.