Риза дълъг ръкав черна сатен“Класик

79.00лв.

Бяла класическа риза с дълъг ръкав

86.00лв.

Риза светло синя лен и памук дълъг ръкав

82.00лв.

Риза бежова лен и памук дълъг ръкав

82.00лв.

Риза светло синя карирана дълъг ръкав

72.00лв.

Риза в тъмно малинен цвят дълъг ръкав

72.00лв.

Риза бежова карирана с дълтг ръкав

72.00лв.

Риза тъмно синя на каре с дълъг ръкав

72.00лв.

Бяла риза на ситни светло сини точки дълъг ръкав

78.00лв.

Риза в тъмно син цвят на райе дълъг ръкав

72.00лв.

Риза в светло син цвят на рае дълъг ръкав

72.00лв.

Риза с дълъг ръкав и многоцветни точки

39.00лв.

Риза в сиво на ситен принт бордо

62.00лв.

Синя риза на ситни фигури

62.00лв.

Мъжка риза в оранжево на ситни фигури

62.00лв.

Бежова риза на ситни точки в два цвята

62.00лв.

 

Мъжки ризи в различни стилове и десени. Предлагаме Ви разнообразие от ефектни спортни и елегантни ризи с впечатляващи кройки и цветове. В категорията ще откриете мъжки ризи с марката Styler – качество и стил с автентичен чар.

Коя е първата дреха, за която се сещате, когато ви предстои да се явите на събеседване или се налага да присъствате на делова бизнес среща? Какво ще облечете, когато трябва да се представите добре и когато държите останалите да ви възприемат като сериозни и успешни и проспериращи хора? Разбира се класната риза е тази толкова важна част от мъжкото облекло, която е толкова популярна и обичана еднакво и от мъже и от жени.

Това е и основната причина всяка година модните дизайнери да залагат именно на ризи, когато представят своите най – нови модни тенденции.

И тази година тази тенденция се запази и разнообразие от материи, цветове и стилове на ризи завладя модните подиуми. Ако искате да сте стилни, ефектни и едновременно с това да излъчвате увереност и успешност, тогава значи е време да обновите гардероба си и да се снабдите с дрехите, които ще говорят вместо вас. Посещавайки страниците на нашия онлайн магазин hipermag.com и разгледайте нашите продуктови каталози.  Ще останете приятно изненадани от богатото разнообразие от ризи, което ще откриете при нас. Ние можем да ви предложим както строго официални ризи, така и такива за свободното време, в които ще се чувствате удобно и много комфортно. Това което ви е нужно се намира при нас. Ние можем да ви предложим ризи в невероятно разнообразни материи, в различни цветови комбинации и в стилове, които ще задоволят и най – претенциозните от вас.

Ако искате да сте в крак в най – новите модни тенденции, ако искате да се чувствате добре и удобно в дрехите си, тогава е време да посетите hipermag.com и да се снабдите с ризи, за които всички ще ви завидят.
Ние знаем какво ви е нужно, вие трябва само да кажете „Да” на нашите маркови ризи и да ги грабнете преди останалите.