Бяла класическа риза с дълъг ръкав

66.00лв.

Мъжка риза розов цвят

48.00лв.

Класическа бяла мъжка риза

66.00лв.

Елегантна риза електрик с оранжеви точки

54.00лв.

Мъжка риза ситно синьо каре дълъг ръкав

47.00лв.

Синя риза ленена с дълъг ръкав

66.00лв.

Мъжка риза лилава напръскана

53.00лв.

Цветна елегантна риза дълъг ръкав

49.00лв.

Бяла мъжка риза с дълъг ръкав

29.00лв.

Риза дълъг ръкав лен столче яка

62.00лв.

Бяла риза дълъг ръкав

22.00лв.

Мъжка риза в бяло със синьо райе

29.00лв.

Мъжка риза на ситни цветя ,синя

64.00лв.

Мъжка риза в бежово ситно каре Styler

49.00лв.

Риза лен в светло жълто

69.00лв.

Риза светло син цвят от лен

69.00лв.

 

Мъжки ризи в различни стилове и десени. Предлагаме Ви разнообразие от ефектни спортни и елегантни ризи с впечатляващи кройки и цветове. В категорията ще откриете мъжки ризи с марката Styler – качество и стил с автентичен чар.

Коя е първата дреха, за която се сещате, когато ви предстои да се явите на събеседване или се налага да присъствате на делова бизнес среща? Какво ще облечете, когато трябва да се представите добре и когато държите останалите да ви възприемат като сериозни и успешни и проспериращи хора? Разбира се класната риза е тази толкова важна част от мъжкото облекло, която е толкова популярна и обичана еднакво и от мъже и от жени.

Това е и основната причина всяка година модните дизайнери да залагат именно на ризи, когато представят своите най – нови модни тенденции.

И тази година тази тенденция се запази и разнообразие от материи, цветове и стилове на ризи завладя модните подиуми. Ако искате да сте стилни, ефектни и едновременно с това да излъчвате увереност и успешност, тогава значи е време да обновите гардероба си и да се снабдите с дрехите, които ще говорят вместо вас. Посещавайки страниците на нашия онлайн магазин hipermag.com и разгледайте нашите продуктови каталози.  Ще останете приятно изненадани от богатото разнообразие от ризи, което ще откриете при нас. Ние можем да ви предложим както строго официални ризи, така и такива за свободното време, в които ще се чувствате удобно и много комфортно. Това което ви е нужно се намира при нас. Ние можем да ви предложим ризи в невероятно разнообразни материи, в различни цветови комбинации и в стилове, които ще задоволят и най – претенциозните от вас.

Ако искате да сте в крак в най – новите модни тенденции, ако искате да се чувствате добре и удобно в дрехите си, тогава е време да посетите hipermag.com и да се снабдите с ризи, за които всички ще ви завидят.
Ние знаем какво ви е нужно, вие трябва само да кажете „Да” на нашите маркови ризи и да ги грабнете преди останалите.