Мъжка дънкова риза GAUDI

179.00лв.

Тюркоазена мъжка риза на райе

45.00лв.

Мъжка риза с елегантна линия

58.00лв. 45.00лв.

Мъжка риза в син цвят

58.00лв. 45.00лв.

Елегантна мъжка риза в цвят деним

54.00лв. 29.00лв.

Официална мъжка риза с външни шевове

58.00лв.

Ленена риза с дълъг ръкав

64.00лв.

Елегантна мъжка риза с дълъг ръкав

58.00лв.

Официална риза с малка яка

58.00лв. 29.00лв.

Елегантна мъжка риза с интересна яка

58.00лв. 29.00лв.

Спортно-елегантна риза с дълъг ръкав

58.00лв. 29.00лв.

Класическа бяла риза

48.00лв. 35.00лв.

Интересна мъжка риза

58.00лв.

Модерна мъжка риза

66.00лв. 39.00лв.

Елегантна мъжка блуза с акценти

58.00лв. 35.00лв.

Риза д.р. деним точка

58.00лв.

 

Мъжки ризи в различни стилове и десени. Предлагаме Ви разнообразие от ефектни спортни и елегантни ризи с впечатляващи кройки и цветове. В категорията ще откриете мъжки ризи с марката Styler – качество и стил с автентичен чар.

Коя е първата дреха, за която се сещате, когато ви предстои да се явите на събеседване или се налага да присъствате на делова бизнес среща? Какво ще облечете, когато трябва да се представите добре и когато държите останалите да ви възприемат като сериозни и успешни и проспериращи хора? Разбира се класната риза е тази толкова важна част от мъжкото облекло, която е толкова популярна и обичана еднакво и от мъже и от жени.

Това е и основната причина всяка година модните дизайнери да залагат именно на ризи, когато представят своите най – нови модни тенденции.

И тази година тази тенденция се запази и разнообразие от материи, цветове и стилове на ризи завладя модните подиуми. Ако искате да сте стилни, ефектни и едновременно с това да излъчвате увереност и успешност, тогава значи е време да обновите гардероба си и да се снабдите с дрехите, които ще говорят вместо вас. Посещавайки страниците на нашия онлайн магазин hipermag.com и разгледайте нашите продуктови каталози.  Ще останете приятно изненадани от богатото разнообразие от ризи, което ще откриете при нас. Ние можем да ви предложим както строго официални ризи, така и такива за свободното време, в които ще се чувствате удобно и много комфортно. Това което ви е нужно се намира при нас. Ние можем да ви предложим ризи в невероятно разнообразни материи, в различни цветови комбинации и в стилове, които ще задоволят и най – претенциозните от вас.

Ако искате да сте в крак в най – новите модни тенденции, ако искате да се чувствате добре и удобно в дрехите си, тогава е време да посетите hipermag.com и да се снабдите с ризи, за които всички ще ви завидят.
Ние знаем какво ви е нужно, вие трябва само да кажете „Да” на нашите маркови ризи и да ги грабнете преди останалите.