Къси панталони цвят мента с копчета Cocoon

69.00лв.

Сет къс панталон с топ принт жирафи

109.00лв.

Къси панталони с еластичен брандиран колан Cocoon

69.00лв.

Розов къс панталон с брандиран ластик Cocoon

69.00лв.

Къси панталони La Speciale

89.00лв.

Панталон със свободна кройка la Speciale

89.00лв.

Кожен дамски панталон DPmoda

80.00лв.

Дантелен гащеризон в розово Cocoon

65.00лв.

Дамски гащеризон в петролено синьо Kotyto

119.00лв.

Яркожълт дамски гащеризон DPmoda

156.00лв.

Тъмносин бутиков гащеризон DPmoda

130.00лв.

Къси дамски панталонки Cocoon – камуфлаж

59.00лв.

Къси панталони в сиво Conquista

117.00лв.

Дизайнерски къси панталонки DPmoda

69.90лв.

Дамски панталон La Speciale в черно

69.00лв.

Спортен 7/8 панталон La Speciale

65.00лв.

 

Дизайнерските къси панталони и клинове на LaSpeciale и AGGATA се отличават с интересни кройки, които карат всяка дама да се чувства специална. Перфектни за топлите дни, дамски панталони и клинове показват индивидуалност и характер, които биха се забелязали от всеки.

Онлайн магазин за дрехи Хипермаг Ви предлага уникална колекция от къси летни панталони La Speciale и AGGATA, с които ще изглеждате страхотно. Топлото време и летните дни ни напомнят с почивки, плаж, тен и ефирни летни дрехи. Нека разнообразим летните рокли и превключим на спортно – елегантната визия, която ни предоставят късите панталони, клинове, тениски и потници. Късите дамски клинове и летни панталони не само показват красивия загар от топлото слънце, но и подчертават краката, за които работите така усърдно във фитнес залата.

La Speciale и AGGATA ви предлагат екстравагантни модели къси панталони и клинове, както и много други впечатляващи дамски дрехи, с които ще се различавате и ще изглеждате свежи и красиви. Независимо дали търсите светли или тъмни цветове, при нас можете да откриете идеалния модел за вас. Материите на дрехите са удобни и качествени, а уникалните кройки придават акцент върху стила ви.
Лятото никога не е било толкова късо, защото няма да искате да спрете да носите любимите си дизайнерски дрехи, които сте открили в онлайн магазин hipermag.com