Блог

Как да защитим багажа си, когато отиваме на пътешествие

куфар

Началото на всяка година винаги води със себе си планирането ѝ – как ще се развиваме лично и професионално, какви са целите за изпълнение, колко книги да прочетем, къде ще почиваме през лятото – все неща, които ни вълнуват и искаме да станат по най-оптималния за нас начин.

Най-изкушаващо, разбира се, е планирането на годишната отпуска, а ако сте любители на пътуванията като нас, то и вие започвате да търсите идеалното място от рано. Женската аудитория пък сме пословични с количеството багаж, което винаги взимаме с нас дори и само, за да го разходим до там и обратно.

куфарВсички сме гледали филми, в които героите губят багажа си по време на пътуване, тичат по летището в опит да го намерят, а в същия момент багажа им спокойно пътува до различни дестинации без собственика си и разглежда световните летища от близо. Това е кошмар за всяка жена, пък и за всеки мъж, затова и решихме да споделим с вас няколко важни момента при приготвянето на багажа ви и как да го опазите до края на пътешествието.

Най-важното, с което да започнете е разбира се, да изберете куфара си. Той трябва да е удобен и да ви дава възможност да наредите багажа си по най-оптималния начин. Може да избирате между различни отдели и джобчета, но пък и може да си вземете с по-здрави колани, които да задържат дрехите и принадлежностите ви на мястото си.

При избора освен това е важно да обърнете внимание на колелата – те трябва да са здрави и да позволяват лесно придвижване по всякакви повърхности, а заедно с колелата, обърнете внимание и на дръжката.

А най-важното е да имате здрава ключалка, която да предпазва вещите ви и дори случайно куфарът ви да направи околосветско пътешествие без вас, всичко е да е на мястото си, когато си го получите обратно.

Разгледайте видовете куфари Samsonite тук, за да изберете най-добрия модел за вашите нужди!

След като се уверите, че всичко е наред и куфарът ви е здрав, защитен и съобразен с вашият стил, остава да вземете билетите, да приготвите доброто си настроение и да се насладите на почивката си!

Bon voyage!

Подобни публикации

Един коментар за “Как да защитим багажа си, когато отиваме на пътешествие

  1. Vanya Prodanova каза:

    Хехе, моята марка куфари. Страшно издържливи и готини, но и безбожно скъпи. Хубавото е, че отговарят на размерите на всички самолети и като ти видят марката куфар веднага те пускат, дори и когато им се струва твърде издут куфара. Куфар тип No limit. :Р

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.