Дизайнерски дрехи с автентичен стил и впечатляващи хрумвания.
Предлагаме Ви бутикови дрехи с марката La Speciale – дизайнерски рокли, туники и блузи, екстравагантни панталони, сака и много други свежи предложения.

 

Pretty черна рокля с органза на ръкави La Speciale

99.00лв.

Къса дизайнерска рокля La Speciale с дълъг ръкав

129.00лв.

Ефектна рокля борчески гръб с харбала black La Speciale

99.00лв.

Ефектна дизайнерска рокля La Speciale

109.00лв.

Дълга лятна ефирна рокля La Speciale

119.00лв.

Дълга червена рокля силует тип русалка La Speciale

89.00лв.

Рокля свободен силует с харбала от тафта La speciale

119.00лв.

Стилна рокля с голи рамене La Speciale

99.00лв.

Дълга черна рокля с широки ръкави – от La Speciale

99.00лв.

Елегантна дълга рокля в черно La Speciale

119.00лв.

Ефирна бутикова рокля La Speciale

99.00лв.

Плетена дизайнерска рокля La Speciale

119.00лв.

Разкроена рокля La speciale в сиво

99.00лв.

Черна рокля с шал яка – LaSpeciale

119.00лв.

Ефектна черна права рокля La Speciale

99.00лв.

Къса бяла рокля LaSpeciale с черна дантела

119.00лв.

Дизайнерски дрехи La Speciale – изключителен стил на едни екстравагантни облекла. От рокли, с които да сте център на вниманието в която и да е ситуация до туники, блузи, панталони и сака, с които всеки ден ще се чувствате като на модно ревю. Екстравагантните дрехи на марката са прецизирани за всяка дама, като осигуряват комфорт и най-добрите материи.

Дали искате да сте неотразима всеки ден или за специален случай, моделите на La Speciale са подходящи за вас. Разнообразието в колекцията от цветове, стилове и материи позволява всеки да намери себе си в някоя от дрехите на марката. La Speciale избират дръзки решения в дамските дрехи, но винаги държат на качеството. Всеки техен модел е изработен специално за една красива дама, държаща на стилната си визия.

Вие търсите рокля за специален повод, с която да блеснете – La Speciale ви предлага разнообразие от елегантни и екстравагантни рокли, подходящи за различни вкусове. А може би търсите пола или панталон за работния ден или пък за разходка с приятели -La Speciale имат богат асортимент, от който със сигурност ще намерите попадение. А може би сте делова жена, която държи на елегантна риза и сако – La Speciale може да ви предложи такива, които няма да намерите във всеки магазин. Защо пък да не търсите гащеризон или туника, с които да се чувствате свободно и удобно – La Speciale ви предлагат екстравагантни и удобни дизайнерски решения и за това. Всъщност La Speciale предлагат всякакви модели различни дизайнерски дамски дрехи, които изпъкват с новаторство, стил и качество. При нас може да ги откриете и да се влюбите в тях.