Дамските костюми предполагат елегантност и строга кройка. При нас ще намерите костюми, които са едновременно елегантни и интересни – кройките са различни и екстравагантни. Сака, ризи и панталони, които не образуват поредния скучен костюм.

В онлайн магазинът може да откриете екстравагантни дамски сака, асиметрични ризи, интересни панталони и други официални дамски дрехи. Строгата визия, която деловите жени постигат, не е нужно да бъде скучна и еднообразна. Дамските дрехи, които ще намерите при нас са различни, те провокират с изискан стил и иновации в кройките.
Ако облеклото не изразява вътрешното ви Аз и стила ви, е време да промените официалния си гардероб и да го превърнете в елегантен нов прочит на бизнес модата. Дизайнерските дамски дрехи, които онлайн магазин Хипермаг предлага, са вдъхнали нов живот на дамските ризи, сака, елеци и официални панталони като са ги пренесли в 21-ви век с коренна разлика в кройки на познатите скучни костюми от миналото. Ефирността на материите и свободата и едновременно официалната визия на саката разчупват предразсъдъците, че деловите жени нямат вкус, защото те всички изглеждат еднакво.

Дамските костюми, които ще откриете в нашия online магазин, ще ви накарат да се харесвате повече, а какво може да спре една дама, която има достатъчно добра самооценка? – Нищо!
Саката, ризите и дамските панталони на бутикови български марки повишават не само вашето самочувствие, но и отношението на другите към вас – не случайно хората казват, че “по дрехите посрещат” – а оттам нататък, вие притежавате всичко останало.

Нежен дамски блейзер от жоржет и шифон La Speciale

149.00лв.

Дизайнерско сако от кожа и текстил – от La Speciale

179.00лв.

Костюм панталон със сако Cocoon

119.00лв.

Сако пепит черно и бяло с кожен ревер

159.00лв.

Палто с асиметрично закопчаване Kotyto ПРОМО

199.00лв.

Сако черно с ръкав тюл La speciale

139.00лв.

Стилно дамско сако в черно La Speciale

109.00лв.

Бутиково сако PULSE

209.00лв.

Късо сако в тъмносиньо Conquista

156.00лв.

Стилно пончо с ресни еко кожа La Speciale

99.00лв.

Дизайнерско дамско сако Sienna

267.00лв.

Стилно дамско сако Etta

229.00лв.

Дизайнерско сако Colleen

279.00лв.

Дизайнерско сако сив меланж с черен кант La Speciale

129.00лв.

Черно дамско сако с кожени ръкави

109.00лв.

Дамско сако с цип и ефектни ревери

159.00лв.