Заповядайте и разгледайте колекцията ни от дамски дизайнерски ризи и бутикови елеци. Предлагаме Ви разнообразие от дамски ризи в бутикови кройки и екстравагантен стил. В категорията ще ткриете още и колекция от дамски елеци за всеки сезон, подходящи за формални поводи и ежедневен стил.

Онлайн портал Хипермаг Ви предлага дизайнерски дамски ризи и елеци на българските бутикови марки La Speciale, AGGATA, HANNA и други. При нас ще откриете богато разнообразие от елегантни дамски ризи и елеци. Ефектните модели, които ще откриете при нас, залагат на различната визия и не изневеряват на стила.
Спортно-елегантните и официални ризи и елеци, които онлайн магазин Хипермаг Ви представя, са изработени от качествени материи моделирани в различни кройки, с които всяка стилна дама би изглеждала впечатляващо.

Ефектните дизайнерски ризи бягат от семплата строгост на този вид дреха. Тези ризи, които ще намерите при нас, се отличават с иновация в кройките, но запазват елегантния си стил. Те подчертават женствеността у всяка дама и я правят ослепителна. Спортно-елегантните елеци придават индивидуалност а стила Ви, като го допълват и го правят уникален.
Може да комбинирате дизайнерските ризи и елеци с предложенията ни панталони, поли, сака, дамски обувки, чанти и аксесоари, за да създадете специалната си визия.

Риза “Heart”

95.00лв.

Риза с дантела

95.00лв.

Елек, който може да се носи по 2 начина V’ZAR’O

89.00лв.

Елек Cocoon

135.00лв.

Светло сиви дънки с накъсани ефекти

99.00лв.

Дамска риза каре черно и бяло

79.00лв.

Дълъг елек с асиметричен цип

115.00лв.

Дизайнерска риза в светлосиньо La Speciale

85.00лв.

Дамска риза набрани ръкави la Speciale

89.00лв.

Черна туника – риза La Speciale

79.00лв.

Екстравагантна бяла риза La Speciale

95.00лв.

Ефектна туника La speciale

89.00лв. 71.20лв.

Ефектна бутикова риза Cocoon

79.00лв.

Бутикова блуза черна с харбала PULSE

265.00лв. 119.00лв.

Бутиков елек PULSE

165.00лв.

Дизайнерски елек Aggata

119.00лв.