Заповядайте и разгледайте колекцията ни от дамски дизайнерски ризи и бутикови елеци. Предлагаме Ви разнообразие от дамски ризи в бутикови кройки и екстравагантен стил. В категорията ще ткриете още и колекция от дамски елеци за всеки сезон, подходящи за формални поводи и ежедневен стил.

Онлайн портал Хипермаг Ви предлага дизайнерски дамски ризи и елеци на българските бутикови марки La Speciale, AGGATA, HANNA и други. При нас ще откриете богато разнообразие от елегантни дамски ризи и елеци. Ефектните модели, които ще откриете при нас, залагат на различната визия и не изневеряват на стила.
Спортно-елегантните и официални ризи и елеци, които онлайн магазин Хипермаг Ви представя, са изработени от качествени материи моделирани в различни кройки, с които всяка стилна дама би изглеждала впечатляващо.

Ефектните дизайнерски ризи бягат от семплата строгост на този вид дреха. Тези ризи, които ще намерите при нас, се отличават с иновация в кройките, но запазват елегантния си стил. Те подчертават женствеността у всяка дама и я правят ослепителна. Спортно-елегантните елеци придават индивидуалност а стила Ви, като го допълват и го правят уникален.
Може да комбинирате дизайнерските ризи и елеци с предложенията ни панталони, поли, сака, дамски обувки, чанти и аксесоари, за да създадете специалната си визия.

Риза “Heart”

95.00лв.

Риза с дантела

95.00лв.

Елек, който може да се носи по 2 начина V’ZAR’O

89.00лв.

Елек Cocoon

135.00лв.

Светло сиви дънки с накъсани ефекти

99.00лв.

Дамска риза каре черно и бяло

79.00лв.

Дълъг елек с асиметричен цип

115.00лв.

Дизайнерска риза в светлосиньо La Speciale

85.00лв.

Дамска риза набрани ръкави la Speciale

89.00лв.

Черна туника – риза La Speciale

79.00лв.

Екстравагантна бяла риза La Speciale

95.00лв.

Ефектна туника La speciale

89.00лв. 71.20лв.

Ефектна бутикова риза Cocoon

79.00лв.

Бутиков елек PULSE

165.00лв.

Дизайнерски елек Aggata

119.00лв.

Дизайнерска риза Aggata

79.00лв.