Клинове и дизайнерски панталони за дами. Тук ще Ви предложим екстравагантни панталони и нестандартни дамски клинове от La Speciale. Асортимента ни включва панталони със свободна кройка, вталени дамски панталони, елегантни и ежедневни модели.

Онлайн магазин Хипермаг Ви предлага селекция от ефектни дамски панталони и клинове за всеки вкус. Екстравагантните модели на La Speciale провокират модното гуру у вас. Може да откриете различни кройки според вашето предпочитание – за тези, които предпочитат да подчертават краката си, сме подбрали вталени панталони и клинове, които се отливат по краката, а за тези, които не държат на подчертаните крака, може да откриете свободни кройки панталони, с които да се чувствате удобно и стилни. При нас ще откриете, както клинове и панталони за елегантни дами, така и такива за по-спортни натури.

Разнообразните модели са с най-високо качество на изработката и материите, като оставят клиентите винаги доволни. Те могат да се съчетаят с ефектна тениска, блуза, туника, сако, яке или палто. Всички тези предложения може да намерите онлайн в сайта ни, като Ви предлагаме чудесни възможности да изберете подходящи дамски обувки за всеки панталон или клин.

Богатият ни асортимент не само прави избора по-голям, но и по-труден – искате всички нали? Разглеждайки всички предложения, можете да си се представите с повечето модели и се харесвате – защо пък не!

Освен ефектни клинове и панталони тук ще намерите и удобни гащеризони, с които да бъдете ослепителна всеки ден. Красивите дрехи правят хората по-позитивни и по-щастливи, ние вярваме, че с нашите дизайнерски дрехи ще се чувствате страхотно всеки ден.

Дамски гащеризон LaSpeciale от сатен

129.00лв.

Велурен дизайнерски клин La Speciale

99.00лв.

Дънков панталон с капси и връзки

119.00лв.

Панталон с копчета по дължината отпред

99.00лв.

Дизайнерски панталон тип чизми – от La Speciale

99.00лв.

Дамски панталон La Speciale с акцент от кожа

95.00лв.

Черен гащеризон с ефектни паети Cocoon

159.00лв.

Гащеризон цвят горчица „Limited Edition“ Cocoon

179.00лв.

Спортен панталон с брандиран кант Cocoon

89.00лв.

Черен кожен клин

89.00лв.

Гащеризон в светло синьо ситно райе Cocoon

95.00лв.

Дамски спортен комплект с каре Cocoon

89.00лв.

Панталон от лен

89.00лв.

Гащеризон от лен с колан

89.00лв.

Гащеризон пола-панталон от лен

89.00лв.

Панталон потур

79.00лв.