Клинове и дизайнерски панталони за дами. Тук ще Ви предложим екстравагантни панталони и нестандартни дамски клинове от La Speciale. Асортимента ни включва панталони със свободна кройка, вталени дамски панталони, елегантни и ежедневни модели.

Онлайн магазин Хипермаг Ви предлага селекция от ефектни дамски панталони и клинове за всеки вкус. Екстравагантните модели на La Speciale провокират модното гуру у вас. Може да откриете различни кройки според вашето предпочитание – за тези, които предпочитат да подчертават краката си, сме подбрали вталени панталони и клинове, които се отливат по краката, а за тези, които не държат на подчертаните крака, може да откриете свободни кройки панталони, с които да се чувствате удобно и стилни. При нас ще откриете, както клинове и панталони за елегантни дами, така и такива за по-спортни натури.

Разнообразните модели са с най-високо качество на изработката и материите, като оставят клиентите винаги доволни. Те могат да се съчетаят с ефектна тениска, блуза, туника, сако, яке или палто. Всички тези предложения може да намерите онлайн в сайта ни, като Ви предлагаме чудесни възможности да изберете подходящи дамски обувки за всеки панталон или клин.

Богатият ни асортимент не само прави избора по-голям, но и по-труден – искате всички нали? Разглеждайки всички предложения, можете да си се представите с повечето модели и се харесвате – защо пък не!

Освен ефектни клинове и панталони тук ще намерите и удобни гащеризони, с които да бъдете ослепителна всеки ден. Красивите дрехи правят хората по-позитивни и по-щастливи, ние вярваме, че с нашите дизайнерски дрехи ще се чувствате страхотно всеки ден.

Гащеризон в светло синьо ситно райе Cocoon

95.00лв.

Панталон лен в тъмно синьо

79.00лв.

Дамски спортен комплект с каре Cocoon

89.00лв.

Панталон от лен

89.00лв.

Гащеризон от лен с колан

89.00лв.

Гащеризон пола-панталон от лен

89.00лв.

Панталон потур

79.00лв.

Къси панталонки каре

65.00лв. 32.50лв.

Панталон тип потур – сиво райе V’ZAR’O

79.00лв.

Панталон с тиранти V’ZAR’O

79.00лв.

Гащеризон пола – панталон V’ZAR’O

89.00лв.

Черен кожен панталон “Рок” V’ZAR’O

79.00лв.

Черен кожен панталон V’ZAR’O

75.00лв.

Панталон от черен лен V’ZAR’O

79.00лв.

Потур от черен лен V’ZAR’O

79.00лв.

Панталон ”Green flax” V’ZAR’O

79.00лв.