Дамските костюми предполагат елегантност и строга кройка. При нас ще намерите костюми, които са едновременно елегантни и интересни – кройките са различни и екстравагантни. Сака, ризи и панталони, които не образуват поредния скучен костюм.

В онлайн магазинът може да откриете екстравагантни дамски сака, асиметрични ризи, интересни панталони и други официални дамски дрехи. Строгата визия, която деловите жени постигат, не е нужно да бъде скучна и еднообразна. Дамските дрехи, които ще намерите при нас са различни, те провокират с изискан стил и иновации в кройките.
Ако облеклото не изразява вътрешното ви Аз и стила ви, е време да промените официалния си гардероб и да го превърнете в елегантен нов прочит на бизнес модата. Дизайнерските дамски дрехи, които онлайн магазин Хипермаг предлага, са вдъхнали нов живот на дамските ризи, сака, елеци и официални панталони като са ги пренесли в 21-ви век с коренна разлика в кройки на познатите скучни костюми от миналото. Ефирността на материите и свободата и едновременно официалната визия на саката разчупват предразсъдъците, че деловите жени нямат вкус, защото те всички изглеждат еднакво.

Дамските костюми, които ще откриете в нашия online магазин, ще ви накарат да се харесвате повече, а какво може да спре една дама, която има достатъчно добра самооценка? – Нищо!

Саката, ризите и дамските панталони на бутикови български марки повишават не само вашето самочувствие, но и отношението на другите към вас – не случайно хората казват, че “по дрехите посрещат” – а оттам нататък, вие притежавате всичко останало.

Стилно дамско сако в черно La Speciale

109.00лв.

Бутиково сако PULSE

209.00лв.

Дизайнерско сако Aggata

109.00лв.

Късо сако в тъмносиньо Conquista

156.00лв.

Дизайнерско дамско сако Sienna

267.00лв.

Стилно дамско сако Etta

229.00лв.

Тъмнолилаво болеро CONQUISTA

176.00лв.

Дизайнерско болеро CONQUISTA

156.00лв.

Дизайнерско болеро в зелено CONQUISTA

176.00лв.

Дизайнерско болеро в сиво CONQUISTA

176.00лв.

Тъмносиво дамско сако Aggata

99.00лв.

Тъмносиньо дамско сако Aggata

99.00лв.

Стилно сиво дамско сако Aggata

99.00лв.

Дизайнерско сако Colleen

279.00лв.

Стилно яке Purple Dream

206.90лв.

Дизайнерско сако La Speciale

89.00лв.