Дамски пуловери и жилетки от български бутикови марки. Подбрали сме колекция от свежи и екстравагантни пуловери, жилетки и поло блузи изработени от нежни материи в нестандартни кройки и десени.
В категорията ще откриете бутикови дрехи на марките La Speciale, Aggata и други.

Хипермаг ви предлага уникална селекция от екстравагантни дамски жилетки и пуловери на български дизайнерски марки La Speciale, AGGATA и други. Жилетките и пуловерите са изработени от качествени, комфортни и меки материи, които галят кожата. Елегантните и асиметрични кройки не отстъпват на качеството и извайват силуета на всяка дама. Зимните месеци ни връхлитат бързо и сякаш за броени дни сме принудени да сменим тениските и роклите с пуловери и жилетки, които ни се струват прекалено обемни и тежки – дамските дрехи, които предлагаме при нас, ще върнат чувството ви за стил и красота, дори в студените месеци.

Красивите дизайнерски жилетки отиват на спортно-елегантната визия на всяка дама, държаща да изглежда добре и да не замръзва от студ. Асиметричните туники и пуловери, пък, дават увереността на всяка дама, че може да прекара студените месеци обгърната в стил и топлина.

Зимните дрехи никога не са били толкова елегантни. Българските бутикови марки държат на качеството и стила на дрехите си. Хипермаг предлага най-добрите модели зимни жилетки, пуловери и туники на клиентите си.

Обличайки нашите дизайнерски дрехи, зимните месеци ще ви се струват по-приятни и ще се сетите, че Коледните и Новогодишните празници наближават, а какво по-хубаво от зимна ваканция с любими хора, през която да бъдете стилна и забележителна на ски пистата или в мола.

Дизайнерска дълга жилетка с качулка La Speciale

119.00лв.

Жилетка с качулка и брандирани кантове Cocoon

69.00лв.

Пуловер V деколте Cocoon

48.00лв.

Синя жилетка с кантове Cocoon

79.00лв.

Жилетка с детайли Cocoon

89.00лв.

Дизайнерски пуловер в розово DPmoda

86.00лв.

Черен пуловер в макси размери

99.00лв.

Дамска жилетка в сиво Kotyto

169.00лв.

Ефектен плетен пуловер Kotyto

105.00лв.

Дизайнерски пуловер Kotyto

105.00лв.

Кафяв дамски пуловер Kotyto

105.00лв.

Стилно пончо с ресни еко кожа La Speciale

99.00лв.

Дизайнерска дамска жилетка CONQUISTA

176.00лв.

Сива плетена жилетка с кожени ръкави Aggata

109.00лв.

Плетена жилетка с кожени ръкави Aggata

109.00лв.

Топло пончо с шал яка – от La Speciale

99.00лв.