Дизайнерски дамски дрехи големи размери онлайн. Тук ще откриете
ефектни и различни предложения в стил макси мода – туники, блузи, рокли и много други дрехи за макси дами с изискан вкус. Размери до 10XL.

Дамски дрехи големи размери… Отдавна модата не се изчерпва само с красиви дрехи за изключително слаби жени, макси моделите набират все по-голяма популярност. Дамите с изваяни форми могат да открият в online магазин hipermag.com бутикови дрехи, които да задоволят изискания им вкус.
Дамските дрехи от макси колекция La Speciale вдъхновяват елегантните дами с по-големи размери за да се чувстват по-уверени и по-сигурни в себе си. Екстравагантните туники, рокли, блузи, поли и панталони с големи размери стоят перфектно на всяко тяло.
Качествените материи се отличават с комфорта, който носи всяка дреха. Интересните кройки правят дрехите впечатляващи. А начинът, по който извайват тялото, придава на всяка дама вид на звезда.
Нашият онлайн магазин за дамски дрехи предлага богата селекция от макси модели, с които да се чувствате красива и стилна. В колекцията може да намерите, както ежедневни, така и елегантни дрехи, с които да бъдете ослепителна всеки ден или за специален повод.
Модата позволява на всяка дама да се изразява без думи. Ако дизайнерски дрехи La Speciale можеха да говорят, биха крещели “Тя е изключителна, неповторима, красива и уверена!”. Ако искате хората да си мислят това за вас, дамските дрехи, които ще намерите тук са точно за вас!

Блуза туника с дантела на ръкава

89.00лв.

Рокля свободен силует с харбала от тафта La speciale

129.00лв.

Нежен дамски блейзер от жоржет и шифон La Speciale

149.00лв.

Сив дамски суитчър – ПРОМО

99.00лв.

Палто с асиметрично закопчаване Kotyto ПРОМО

199.00лв.

Черно дамско палто Kotyto – макси размери

199.00лв.209.00лв.

Дизайнерско палто Kotyto сиво

199.00лв.

Ефектен макси гащеризон в сиво Kotyto

130.00лв.

Жълт макси гащеризон KOTYTO

130.00лв.

Черен дамски гащеризон с 3/4 ръкав Kotyto​ ПРОМО

119.00лв.

Дизайнерска макси рокля в червено Kotyto

125.00лв.

Макси яке в камуфлаж Kotyto

165.00лв.

Макси рокля в червено и цветове Kotyto

115.00лв.

Впечатлителна red maksi рокля с дълъг ръкав Kotyto

140.00лв.

Макси рокля от деним Kotyto

125.00лв.

Ефектна пола в синьо Kotyto

89.00лв.99.00лв.