Свежи дамски блузи с къс ръкав и потници на дизайнерските марки La Speciale и Aggata. Предлагаме Ви богат избор на екстравагантни и асиметрични блузи, дизайнерски решения за нестандартни и предизвикателни дамски потници и туники.

Блуза в черно с ръкав тюл Vzaro

49.00лв. 34.30лв.

Тениска черна Dog pink line -Vzaro

49.00лв.

Дамска блуза гол гръб с връзки Vzaro

59.00лв.

Топ Cappiccino Vzaro

59.00лв.

Розова блуза с брошка Vzaro

49.00лв. 39.20лв.

Тениска бяла с принт жена с тюрбан Vzaro

49.00лв. 39.20лв.

Тениска къс ръкав циклама с брошки Vzaro

49.00лв. 39.20лв.

Топ с харбала през раменете Rika

59.00лв. 47.20лв.

Тениска с брошка цвят лайм Vzaro

49.00лв.

Тениска с дантелени харбали бяла Cocoon

59.00лв.

Блуза в черно с къс ръкав водни кончета от Vzaro

31.20лв.

Блуза бяла къс ръкав Водно конче Vzaro

31.20лв.

Зелена тениска с черешки Vzaro

39.00лв. 31.20лв.

Тениска с тюл в черно V’ZARO

49.00лв.

Блуза златни пера обло деколте

49.00лв.

Туника от черен тюл V’ZARO

65.00лв.

При нас може да откриете ефектни блузи с къс ръкав и потници, с които да създадете своята уникална стилна визия. Дизайнерските туники, блузи и потници, които предлагаме, са на българските бутикови марки La Speciale и AGGATA. Категоричният им стил си личи в колекциите им блузи с къс ръкав и потници. Ефирните материи на дрехите и красивите кройки стоят идеално на всяка дама.

Блузата е може би най-забележителната част от облеклото на всеки, защото се забелязва първо. Интересните модели, които ще откриете при нас, ще направят визията ви стилна и отличаваща се от масите.

Независимо дали целите по-спортна или по-елегантна визия, онлайн магазин hipermag.com ви предлага богат асортимент от дамски дрехи, с които да сте ослепителна в своя стил.
От спортни потници и тениски, през ефектни туники, до красиви и елегантни блузи с къс ръкав и потници – ще намерите идеалните топове за вас, с които да се чувствате удобно и уверено в излъчването си.

Бутиковите дрехи, които намирате в Хипермаг, поддържат най-високо качество и непоколебим стил, с който се харесват на всички дами, държащи на визията си. Блузите с къс ръкав и потниците, които ви предлагаме, се комбинират перфектно с нашите предложения за сака, панталони, клинове, дамски обувки и чанти, с които можете да създадете цялостна визия, издържана в стил и качество.