Дизайнерски дамски блузи с дълъг ръкав – автентичен стил и излъчване. Предлагаме Ви дамски блузи online на марките La Speciale, Aggata, Hanna Boutique и др. Тук ще откриете загадъчни и екстравагантни блузи, стилове със свободна и асиметрична кройка… разнообразието е голямо!

Дамска риза на пера висока яка Cocoon

79.00лв.

Дамска блуза с къдрички Cocoon

59.00лв.

Блуза с принтирани кантове с лого Cocoon

65.00лв.

Черна блуза “L’amour Toujours”от Cocoon

59.00лв.

Блуза в черно с харбала асиметрична Vzaro

49.00лв. 34.30лв.

Поло блуза оранжево Orange Vzaro

29.00лв.

Поло блуза в черно

39.00лв. 31.20лв.

Блуза дантела Nude на 3D цветя

69.00лв.

Черна блуза с поло яка

49.00лв.

Сива блуза от финно плетиво

39.00лв. 31.20лв.

Блуза с дълъг ръкав Denny Rose

226.00лв. 113.00лв.

Блуза туника с дантела на ръкава

119.00лв. 79.00лв.

Блуза лодка с отворени рамене

39.00лв.

Елегантна дамска блуза органза La Speciale

99.00лв.

Ефектна бяла блуза с харбала La Speciale

69.00лв.

Ефектна туника La speciale

89.00лв. 71.20лв.

Според световните модни тенденции елегантните дамски блузи са хит през всеки сезон. Ако искате да сте актуална и стилна, заповядайте в нашия онлайн магазин hipermag.com и изберете своите блузи сега. При нас ще откриете разнообразие от модели на блузи, като се започне от спортно – елегантни блузи, така обичани от младите дами и от дами със свободен дух и се стигне до ефирните, стилни и елегантни блузи за специални случаи. Нашият магазин е отворен за вас по 24 часа в денонощието и ви предлага изобилие от модели, материи и размери на дамски блузи. Ако сте дама със свободен и независим дух, при нас ще откриете така актуалните за този сезон блузи в каре, райе или нестандартни и весели цветове, които ще ви накарат да се усмихвате през целия ден. Ако пък ви трябват блузи за офиса, в hipermag.com ще откриете стилни и елегантни блузи, с които можете да се появите на всяка делова среща или обяд. Ние държим на качеството на предлаганите от блузи, затова излагаме само блузи от доказали се производители, които залагат на качеството както на материите, така и на цветовете.
Тази година модните тенденции при блузите повеляват да сте смели, разчупени и стилни. Нашите блузи са точно това. Независимо за какъв повод ви трябва блуза, при нас ще я откриете. В hipermag.com изненадите не стихват, тъй като ние подновяваме редовно нашият магазин с най – модерните и актуални според сезона дамски блузи. Тук ще откриете както блузи с дълъг ръкав за по – прохладните зимни и пролетни дни, така и блузи с къси, ¾ или 7/8 ръкави и изработени от меки, удобни и комфортни за тялото материи.
Цветовите комбинации са изключително разнообразни като се започне от класическото бяло и се стигне до дръзки, свежи цветове и цветни принтове, които са така актуални този сезон. Разгледайте нашите модни предложения за блузи и си създайте настроение през цялата година.