Блогъри

Блогъри гостуват на Хипермаг: Христина

Здравейте приятели,

Казвам се Христина и съм на 25 години. Завършила съм информатика, но истинската ми страст е писането и модата. Съчетавам тези си две любими неща като редактор в моден сайт и в блога си Кексът и Гладът, в който пиша за мода, пътувания и всичко, което ме вълнува.

Създадох блога си през 2009 година. Можете да се досетите от къде идва името, но тогава все още нямах ясна представа в какво точно искам да се превърне. Знаех само, че ми харесва да пиша в него. От тогава той се превърна в моето дете (както обичам да го наричам), расте и се развива обгрижван с много любов.

Интересът ми към модата се зароди много отдавна, когато разглеждах старите модни списания на майка ми. Дори имах идея да стана дизайнер, но пък в рисуването хич ме няма, за това идеята отпадна.

За мен модата е най-добрият начин да изразиш себе си. Любимата ми мисъл, свързана с нея, е на Бетси Джонсън: “Have fun with fashion. Dress to entertain yourself”. Смятам, че човек трябва да почувства прилив на позитивна енергия, когато погледне в огледалото. Да се облече така, че самият той да изпитва удоволствие и щастие.

Моят личен стил е подвластен на настроенията ми. Един ден мога да бъда с дънки и кецове, на следващия с рокля и токчета.  Обожавам да нося рокли и високи обувки, но в забързаното ежедневие залагам на по-удобните пантофки и кецове. Обичам изчистените линии и класическите модели. Предпочитам да акцентирам върху аксесоарите, а дрехите ми да са подбрани така, че да могат да се съчетават по всевъзможни начини.

И за финал, едно огромно “Благодаря” на Hipermag за интереса към мен и моя блог! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.