дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

2015 започва със силен тласък към новости

 

2015 започва със силен тласък към новости

 

Автор: Виктория Баева

 

В края на всяка година човек се замисля какво е постигнал през изминалата. Толкова добре познатото “New Year’s resolutions” от западната култура е пуснало корени и тук. Обръщаме се назад и преценяваме къде сме и на къде да поемем през следващата година. Повечето пъти тези философски мисли се появяват точно след Коледа и преди Нова година - защо пък не - след неуморното тъпчене с огромни количества храна и препускането по магазините за подаръци в последния момент - се отпускаме до следващите празници (от които ни делят няколко дни) и започваме да философстваме за света, живота и всичко останало.

Повечето дами, които може да са качили някое друго килце за по-малко от седмица, започват да мислят стратегии как ще живеят здравословно през идната година. Което нека си кажем - не трае повече от месец (в най-добрия случай).

Моите наблюдения от изминалата година ми се струват нереални, може би защото тази година беше вероятно най-ползотворната досега - и затова моите обещания към себе си и планове за 2015 са тя да бъде още по-успешна.

Но винаги можем да направим и други планове, които да зависят изцяло от нас и да следим да изпълняваме. Защо да не си обещаем да се грижим повече за себе си (колкото и да го правим, може и повече ;)).

Със сигурност можем да си обещаем да се виждаме с приятелите си по-често, защото колкото и да ни завлича ежедневието, приятелите са котвата, която ни придържа към индивидуалността ни.

И дори и някои от вас да не са запалени по модата, всеки може да си обещае да бъде по-стилен от преди, защото стила не е просто тенденция - той е начин на живот. А стилния живот би ни направил по-щастливи, по-щастливи заради себе си, защото това има значение.

През 2015 можем да очакваме какво ли не - по-зрелите казват, че всичко може да се случи просто ей така - изневиделица. Просто ей така и екипа на онлайн магазин Хипермаг смята да Ви изненадва през цялата година с много нови неща. И понеже празниците са, за да се празнува и почива разбира се, от първия понеделник на 2015, очаквайте нашите нови идеи, с които ще Ви изненадаме. Следете ни в социалните мрежи, за да разбирате първи за фешън новостите и следете новините в Хипермаг, за да бъдете част от моя свят, които ще споделям с Вас все по-често.  

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи