дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Правилата на стилните дами

Правилата на стилните дами

Правилата на стилните дами 

 

 

 

 

Всеизвестно е, че у почти всяка дама е заложено едно специално усещане за стил. Това усещане може да се проявява само в определени ситуации, провокирано от определени поводи, но може и да е константа, която съпътства човек през целия му живот. 

 

Ако това усещане е константа за вас, то това означава, че имате добре изграден стил, който не може да се обърка. Ако все още го развивате, то може да видите няколко правила, които всяка стилна дама спазва като закони!

Тези правила са толкова проникновени, че дори може да не се замисляте, но все пак да ги спазвате. Правите го спонтанно, някак си ви е заложено да го правите.

 

Както е доказано от много теоритици, човек е социално животно. Той винаги комуникира с другите. Дори когато не говорим, ние комуникираме чрез езика на тялото. 

 

Точно с него работят и стилистите, те пресъздават цели картини - превръщат едно тяло в приказка с история. Според стилисти дизайнерските дрехи, които обличаме, ни представят по точно определен начин. Изкуството е да можем да управляваме езика на тялото си в унисон със стила, който избираме. Тоалетът ни казва нещо конкретно на околните, майсторлъкът е да можем да разберем какво е то и да го използваме като наш съюзник. 

Точно поради факта, че дрехите ни си имат определено значение, ние знаем как да се облечем за работа, за официално събитие или за обикновена разходка. Това може би е част от социалната ни интелигентност и разбира се можем да отворим дискусия на тема дали тя е придобита или вродена. Но ще оставим това за друг път. 

 

Размерът винаги има значение. Една стилна дама знае, че не трябва да експериментира по отношение на размерите. Трябва винаги да избираме правилният размер и да не криволичим към по-впити или по-широки дрехи. В Хипермаг може да заменим вашият артикул за правилен номер в срок от 30 дни, така че онлайн пазаруването не е проблем, дори когато не знаете точния си размер, освен това може да погледнете размерните ни таблици, които ще ви помогнат да изберете точния размер!

 

Дори да държите на елегантността, трябва да имате поне един чифт перфектни дънки в гардероба си! Всяка дама, която живее в 21 век, трябва да притежава чифт тесни дънки, които да облича в ежедневието си. 

Универсализмът на тази дреха е уникален! Може да ги съчетаете със спортни обувки и да получите спортна визия или с виски токчета и преобразявате ежедневната визия в спортно-елегантна. Освен това дънките никога не излизат от мода, те са онази константна тенденция, към която винаги можем да се завръщаме. 

 

Можем да експериментираме, колкото си искаме с тенденциите, но винаги трябва да сме критични към тях - не носете нещо, само защото е модерно! Може би някоя нова тенденция не отива на стила или на фигурата ви - тогава не се доверявайте сляпо на модата. 

Всяка стилна дама знае какво й стои добре и какво не е точно за нея, не забравяйте това, дори тенденциите да ви насочват към неподходящи за вас дизайнерски дрехи. 

 

Стилът се познава в детайлите! Освен че дяволът е в детайлите, както пеят Placebo, и стилът е там. Нещо толкова малко като прибрана риза в панталона, навит ръкав, акцент в прическата или точно определен начин на усукване на колан или шал, могат да променят изцяло стайлинга ви. 

И като за финал - най-важното правило, което всяка стилна дама следва, е да не изневерява на своя личен стил. Независимо дали този ваш моден подпис е в бижутата, които винаги носите, или цялостния стил, който предпочитате. Винаги има една стилна нотка, по която можем да познаем всеки човек.

 

 

 

 

Автор: Виктория Баева

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи