дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Магията и красотата на шаловете …

 

Феерични, цветни, леки, нежни и същевременно удобни за носене и идеално допълващи спортно – елегантния ни вид … това са само една много малка част от определенията, които бихме могли да дадем за един от най – любимите ни аксесоари, а именно шаловете. Разнообразието е меко казано огромно – ефектните копринени квадратни модели или кашмирени продълговати такива, плажните шалове, които са неизменна част от плажната Ви визия, тънки и тесни шалове и изобщо каквото Ви дойде на ум. Колкото и красив да е шалът обаче, ако не е сложен по подходящ начин, той лесно се превръща от атрактивен аксесоар в такъв, който определено няма място в модната композиция, която творите със себе си. В тон с горещите температури навън особено актуални са големите плажни шалове, които можете да използвате и като парео, съобразявайки се с неписаното правило весел и шарен бански – изчистено парео и обратно цветно и пъстро парео – изчистен едноцветен бански.

Съществуват множество различни варианти за носенето на шалове, с някои от които яе Ви запознаем сега:

 • Обикновен възел
  Първата стъпка е средата на шала да падне върху гърба през врата с еднаква дължина от двете страни. След това взимате единият край (А) и го залепвате към края на другата страна (Б). После край (А) го прехвърляте през край (Б). След което дърпате нагоре и правите възел. И накрая регулирате краищата от двете страни надолу. Такова връзване на шал ще стои отлично комбинирано с отворено яке.
 • Двойно премятане
  Шалът свободно пада на шията еднакво от двете страни. След което страна А се прехвърля през страна Б. После прекарайте страна А зад врата и внимателно я прехвърляте отпред и изравнявате. После със страна Б правите възел към другата страна и накрая регулирате краищата.
 • Европейски възел
  Сгъвате шала на две и го поставяте на врата си. След което прекарвате свободните краища през сгъвката от другата страна. Затягате и регулирате. Носете така шала си с късо вталено яке.
 • Фалшив възел
  Прехвърлете шала през врата си като изравните и направете в единият край възел. После отново изравнявате и страна Б да премине през възела А. След което затягате хубаво, за да получите стилен фалшив възел. Този възел успешно наподобява вратовръзка и лесно ще го изпълните с тънък шал, комбиниран със сако.
 • Два пъти около шията
  Слагате шала около шията си така, че краищата да падат на гърба ви. След което премесвате двата края на шала от пред на гърдите си и ги кръстосвате.
 • Подхвърляне
  Омотавате шала около врата си като оставате единият му край да виси отпред, а другият отзад на гърба.
 • Класически
  Слагате шала под яката на якето и го подпъхвате под реверите си, като падат краищата свободно надолу  с еднакви дължини.
 • Изолация
  Един от най – лесните и практични начини да се носи шал е просто да го подпъхнете под яката на палтото си, за по добра изолация от студа.
 • Небрежност 
  Всичко, което трябва да направите е да преметнете приз врата си шала и да заметнете краищата в страни. Лека и романтична визия за ежедневието.

 

Друга особено актуална и удобна за изпълнение тенденция е носенето на шала на главата. Този начин на връзване на любимия Ви шал е подходящ както за плажните преживявания, така и ежедневието и придава нотка елегантност, особено ако шалът е изработен от коприна.

 

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи