дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Красотата на бижутата ...

 

 

Неоспорим факт е, че бижутата са сред най – ценените вещи на нежния пол – без значение дали са от благородни метали със скъпа стойност или прости чифт, изработен от дърво, бижутата са на почит. Едно подходящо избрано бижу освежава веднага тоалета и му придава различно усещане всеки път.

Обеците са едни от задължителните елементи в облеклото на всяка дама. Настроенията варират от „имам един – два чифта, които да комбинирам с различни тоалети” до „ не мога да ги преброя вече – имам обеци за всеки отделен тоалет”, но все пак затова сме жени.

Според стила и предназначението им бижутата можем да разделим на такива за официални случаи и такива за ежедневието. Официалните обикновено са изработени от благородни метали-злато, сребро и т.н. и украсени със скъпоценни камъни. Ненапразно е казано, че „диамантите са най – добрия приятел на жената”. Бижутата, които ще носим всеки ден в повечето случай са изработени от дърво, мъниста, пластмаса, силикон и почти всеки друг материал, който ви дойде на ум.

Всички бижута се разделят и според сезона, в който ще ги носим. Има такива, които са подходящи основно за топлите летни месеци, но има и универсални модели, на които можем да се наслаждаваме през цялата година. Това лято хит отново ще бъдат пернатите обеци. Не всяка дама би се чувствала комфортно с тях, но тези, които се престрашат определено няма да съжаляват. В повечето случаи те са ръчна изработка и са уникални произведения на изкуството, с които няма да останете незабелязани. Тези бижута вдъхват емоционална препратка към етно естетиката, одухотворена история, един по – различен творчески поглед върху магията на красотата. Обеците от пера, както и всички останали бижута, изработени в този стил, могат лесно да се съчетаят практически с всеки тоалет, не са прекалено претенциозни. Изключително подходящи са за топлите летни вечери и носят изразително усещане за младост и необузданост, примесена с доза непокорство.

Ако все пак това не е вашето бижу, винаги можете да заложите на изпитаните бижута от медицинска стомана, която представлява специална сплав съставена от никел, хром и молибден. В зависимост от съдържанието се номерира и използва за различен тип дейности. Трите материала, комбинирани заедно придават специфични качества на бижуто. Никелът прави повърхността гладка и с полиран завършек, Хромът придава устойчивост  на корозия и надраскване, а съдържанието на молибден придава по-голяма твърдост на завършения продукт. Бижутата от медицинска стомана са два до три пъти по – евтини от подобни модели, изработени от сребро, но носят в себе си същата красота. За разлика от сребърните, които могат да предизвикат различни алергични реакции, тук тази вероятност е сведена до минимум или почти отсъства. Почистването на изделия от сребро понякога е доста трудна задача, както и поддръжката им, докато медицинската стомана се почиства просто с вода и сапун. Медицинската стомана не се изхабява с времето и носенето, докато живота на сребърните бижута е сравнително доста по – кратък. В последните години медицинската стомана става все по - популярна и се произвеждат все повече бижута от този материал. Има много пръстени, чиито модели са много по-добре изработени от конкурентен модел сребро, защото материала е по-твърд и това позволява детайли, които при среброто бързо изчезват.

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи