дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Как да се обличаме със стил? Дрехи, съчетания, тенденции...

 

 

 

Как да се обличаме със стил? Какви дрехи да изберем? Какви съчетания и тенденции да следваме?

 

Това са едни от въпросите, които винаги ще ни вълнуват и към които трябва да се стремим с облеклото си, за да можем да кажем ”Ето така!”. Трябва да открием начин да не се сливаме с тълпата и да отстояваме собственото си виждане за нещата. Разлиствайки любимото си модно списание попадаме на безброй красиви рокли, поли, блузи и панталони , които изглеждат уникално и прелестно, но не бива да подминаваме и факта, че най – вероятно още поне хиляда жени са отворили или ще отворят на същата тази страница. А всички ние знаем, дори и понякога да се опитваме да прикрием това, каква е реакцията на жена, която се е постарала да изглежда неповторима, а се окаже в близост до друга с почти еднаква на нейната визия. Затова е желателно, ако сме решили въпреки всичко да заложим на дадената комбинация от дрехи, да се постараем да оставим собствен отпечатък върху нея и да й предадем привкус на нашето виждане за нея – така без съмнение ще създадем уникална и неповторима визия.

 

Морето от разновидности в модата е необятно и едва ли някой би могъл да го премине и за всеки сезон да прегледа всички възможни варианти и всички колекции и все пак да му остане и време за личен живот. А до обикновените потребители достига и съвсем малка част от тези колекции и находките, които бихме могли да открием. Нерядко рекламата, съветите от най – добрата приятелка или настроението ни могат за отрицателно кратко време да скъсят значително модния живот на всеки един атрибут от облеклото ни.

 

Най – доброто решение е да създадете свой собствен стил с дрехите, които обличаме. Така мнението на околните няма да бъде от значение и ще се чувстваме удобно в „модната си кожа”. Не всичко, което ще срещнете като определено за „хит на сезона” ще стои подходящо на фигурата ви или ще се съчетае добре с цвета на косата или очите ви. Правилното пресяване на модните съвети, в зависимост от ситуацията, средата и начина на живот, е в основата на добрия стайлинг.

 

Настроението ни също е много важен критерий при избора на аутфит. Не бива да забравяме и факта, че именно дрехите служат за подчертаване на красотата и допълнение към вас, а не обратното. Една уверена в себе си жена, заложила на нещо съвсем обикновено на пръв поглед, ще изглежда много по – стилно облечена от друга, която е облякла екстравагантни дрехи последен писък на модата, просто защото е модерна, но никак не подхожда на тялото й.

 

Модата трябва да направлява творческото ни усещане за нея, а не да ни подчинява на правила, които смятаме за неудачни и неудобни, но на които трябва да се подчиним, за да не ни сметнат за неосведомени с последните новости. Естествеността и дори леката небрежност винаги изглеждат по – добре от прекалената фешън суета.

 

Затова обличането със стил е въпрос на вашето лично усещане за света.

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи