дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Какво издава чантата ни за нас

Какво издава чантата ни за нас

 

 

Всеки знае, че може да научи много за една дама по съдържанието на чантата й. Така е - това си е все едно да влезеш в света на човека. Обаче се оказва, че може да се научи и по нещо за човек от това каква чанта носи без да надниквате в нея.

 

Като се замисля, всъщност има няколко типа дами. Едните са тези, които може да видите главно с една или до 2-3 чанти, които си приличат по стил. Другите са тези, които сменят чантите си според тоалета си. Те обаче се разделят на два вида - едните виждате с различен цвят чанти, но в подобен стил, а другите са тези, за които стила и цвета нямат значение. Те биха носили всичко, което е модерно независимо дали им харесва или не - за тях няма да говорим, защото те са като хамелеони, които менят оскраската си многократно. 

 

Ще говорим за тези дами, които сами издават част от себе си като държат на стила си. Освен че една дамска чанта може да побере в себе си невъобразими неща, тя е неизменна част от тоалета на всяка дама. И дори да искаме поне веднъж да излезем без да носим нищо, това трудно ще стане, защото просто няма къде да си оставим нещата. А никога не ни стига да носим в ръка само портмоне и телефон нали?

 

Сега ще ви покажа, че чантите разкриват малко от особеностите ни дори без да искаме. 

<< Вземи чантата от тук >>

 

И нека започнем от малките към големите чанти. Започваме с малка чанта - може да бъде клъч (тип плик) или пък просто спортно - елегантна чанта с дълга дръжка. 

Дамите, които носят малки чанти са добре организирани и знаят точно какво искат. Понеже тези чанти не са удобни за ежедневието, защото в някои от тях не можем да поберем дори ключовете си, те не са характерната ежедневна чанта на много дами. Но все пак, ако носите такава чанта - това значи, че може да се побирате в малки пространства, може да преценявате кое е най-важно и да бъдете добре подредени. Правилната дума е точно подредени - нали се сещате как мерим все едно за задача по геометрия как точно да подредим нещата си, за да се поберат в малката ни чанта и извадим ли нещо, после трябва да пренаредим всичко.

<< Вземи чантата от тук >>

 

Отиваме към чантите, които привличат вниманието. Може да става въпрос за цветна или лачена чанта - трябва просто да е различна. Някои дами избират акцентът на тоалета им да пада върху чантата, тогава те носят онези “statement” чанти, с които искат да заявят стила си. Тези чанти са дръзки, а притежателките им често са дами, които обичат да попадат в центъра на вниманието. Цветните чанти са предпочитани от по-артистичните натури, докато лачените чанти са типични за по-изискващите дами, които знаят точно как да постигнат целите си. 

<< Вземи чантата от тук >>

 

Стигаме до големите чанти, ама наистина много големите. От няколко години като че ли стана изключително актуално да се носят, колкото се може по-големи чанти. И все си мисля, че това дойде от рекламите за перилни препарати - нали все изкарват тези прахове от дамските си чанти. Вече наистина не бих се учудила, ако някоя дама не извади една бутилка омекотител на улицата. 

 

Дали са повлияни от рекламите или не няма толкова значение, големите дамски чанти са може би най-носените чанти в света или поне в цивилизациите. Забързаното ежедневие ни кара да сме готови за всичко, а в голяма чанта можем да поберем целия си свят. 

<< Вземи чантата от тук >>

 

Големите чанти са удобни и побират много неща, понякога неща, от които наистина нямаме никаква нужда. Няма да забравя как преди няколко години моя позната извади от чантата си сандвич от миналата седмица, докато търсеше химикал. 

 

Големите чанти говорят за липса на организания. Когато имаш толкова пространство е наистина трудно да поддържаш някакъв ред и докато търсите химикал, може да изкарате някои друг чифт удобни обувки, които сте взели със себе си онзи ден, когато сте били на бар. Дезорганизацията не винаги означава хаос, добре - може би винаги означава това, но хаосът може да организиран… донякъде. Може би знаете точно какво има в голямата ви чанта, но просто не знаете къде е. И все пак големите чанти на едни от най-удобните и не можем да ги заменим с нищо друго, когато живеем забързано и имаме да вършим един куп неща.

 

<< Вземи раницата от тук >>

 

И останаха раниците. Да, няма да говирим за ученическите раници, а за раниците, които набират все повече популярност днес. Може би възродената ера на раниците се появи с хипстърите. С каквото и да се е появила, факт е, че все повече хора носят раници вместо чанти - възрастни хора, не деца. 

 

Раниците са най-удобния и огранизиран начин за носене на вещи. Освен че с тях винаги знаете кое къде е, те са много удобни, а вече и актуални. Раницата говори за приземени дами, които обичат реда и той е по-важен от модните тенденции. Освен реда, почитателките на раниците обичат пътешествията и приключенията. Раницата е най-удобна за пътуване и разходки и ако носите раница в ежедневието си, не бихте отказали да попътувате нали. 

 

 

Това са само някои от видовете чанти, които може да откриете в дамския гардероб. Каквито и чанти да предпочитате вие, помнете, че за някои съдържанието на чантата ви може да е странно и много разхвърляно, но важното е за вас да бъде полезно и достатъчно подредено. 

 

 

Автор: Виктория Баева

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи