дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Зимните цветове или гайд за сивото ежедневие

 

Зимните цветове или гайд за сивото ежедневие

 

Автор: Виктория Баева

Тенденции в цветовете за дамски дрехи през 2014

 

Декември е. Всички вече мислят за почивни дни, Коледни и Новогодишни празиници и подаръци.

Студено е. Вече сме сменили любимите си летни рокли и сандали с пуловери, жилетки и ботуши.

Колкото и да харесваме меките материи, признайте си - никой не обича да бъде навлечен. Лично за мен зимата е най-отвратителното време през годината и колкото и да обичам да се затрупвам с нови дрехи, просто не харесвам зимните! И съм сигурна, че има и други като мен.

Някак си плетените шалове, шапки и ръкавици (колкото и да са меки, топли и удобни) ме карат да изтръпвам. Никога не съм разбирала цялото омотаване в катове дрехи, с които се чувстваш като космонавт - нищо против тях, но не им завиждам. И всъщност колкото и да се обличаме, пак ни е студено! Зимните разходки сред сняг и студ явно не са за мен.

Но все пак няма как да се затворим вкъщи за няколкото месеца, които се наричат зима - колкото и да обичаме да си поспиваме, не сме мечки. Затова трябва да намерим начин да запазим слънчевото си настроение, дори когато слънцето изобщо не се показва.

Лятото една американка ми каза, че в Щатите е прието след Деня на Колумб (който всяка година е на различна дата, но е около края на октомври) да не се носи бяло до края на пролетта. Разбира се, тя ми обясни, че хората днес рядко спазват тази традиция, но по-възрастните все още го правят. Според традицията бяло и изобщо светли цветове се носели само през топлите дни и месеци. Това е доста подтискащо - замислете се - не стига, че времето е мрачно, че денят е по-къс от нощта, но и хората носят само тъмни цветове. Ужас!

Дизайнерски дамски дрехи - тенденции в цветовете през 2014

Не казвам, че ходя като подвижна дъга, но е хубаво по себе си да имаме някакъв по-светъл или цветен акцент, който да придава свежест на визията Ви. Иначе… ами, направо сме си ходещи статуи - нали сивото е най-носения цвят през зимата заедно с черното.

Аз също обичам да нося сиво, може би дори повечето ми зимни дрехи са в сивата гама, но е хубаво да разнообразяваме. Колкото и стилни да ни прави черното, не можем да ходим като вдовици през цялата зима. Затова един цветен акцент би променил излъчването ни, а защо пък не и настоението. Колкото по-щастливи сме, толкова повече ще ни се получават нещата и ще постигаме целите си (това малко прозвуча като лозунг на позитивен лайф коуч - а аз просто не ги харесвам и възприемам, но наистина е така). Меките тонове кафяво и бежово ни карат да се чувстваме топло и уютно, но е добре да сменим гамата, поне няколко пъти в седмицата.

Затова захвърлете старите традиции (все пак не сме в Америка) и кажете “Здравей” на студеното време с топло излъчване и слънца в очите!

Тенденции 2014 - дамски дизайнерски дрехи.

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи