дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Зелено кафе за отслабване

Зелено кафе за отслабване

 

Това, което развълнува медиите и научната общност толкова за Екстракта от зелено кафе е, че хората не трябва да правят нещо по-различно, когато приемат тази хранителна добавка, те не трябва да се упражняват, те не трябва да спазват диета, те просто отслабват!

 

Най-скорошното проучване относно зеленото кафе публикуванo във вестниците „Diabetes”, “Metabolic Syndrome” и “Obesity” последвано от група 16 възрастни, които приемали екстранкта от зелено кафе в продължение на 22 седмици. В хода на изследването, участниците загубили средно 8 килаграма всяки - това е 10% от общото им телесно тегло и 16 на 100 от общите им телесни мазнини!

 

Нека да вникнем в Green Coffee Bean, започвайки с въпроса: "Как зеленото кафе подкрепя контрола на теглото?" Вярвате или не, ключът не е в кофеина. Виновника е естественото активно съединение, наречено хлорогенова киселина. Хлорогенната киселина действа на освобождаването на глюкоза в организма, като в същото време подобреява метаболизма и "изгарянето" на мазнини. Тези два комбинирани механизма работят заедно, за да спомогнат отслабването.

 

Може би се чудите дали можете да получите същия ефект от кафето, което пиете със закуската рано сутрин - и отговорът е не. Когато се опечат зърната кафе, за да се получи този определен цвят, аромат и вкус, вие също така премахвате хлорогенната киселина, която е от ключово значение за здравословно отслабване. Зеленото кафе на зърна, за сметка на това не са изпечени, имат малко аромат, горчиви са и съдържат над 50% хлорогенова киселина. Изпичането на зърната кафе унищожава хлорогенната киселина, която е ключов компонент при стимулиране на отслабването. И както винаги съм казвал, "горчив е по-добре".

 

Хранителната добавка от зелено кафе ще приемате дневно около 23 мг кофеин на порция, имайте предвид, че една чаша кафе има над 100 мг! Така че, няма нужда да казвам, че Green Coffee Bean не е стимулант, няма да ви направи нервен и да повиши сърдечната честота както печеното кафе или ефедрина. В действителност зелено кафе показава в някои изследвания понижаване на кръвното налягане - докато подобрява метаболизма!

 

Препоръчано от д-р Линдзи Дънкан

 

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи