дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Всичко необходимо за незабравимо лято

Всичко необходимо за незабравимо лято

Всичко необходимо за незабравимо лято

 

 

Не се съмнявам, че повечето от вас, вече са започнали да плануват лятото си. И под лятото, разбира се, имам предвид почивката. Под лъчите на топлото слънце, всичко, което ни трябва е пясъчен плаж, необятно море (добре - може и океан) и слънцезащитен фактор - няма как да забравим и една дълга феерична рокля за красивите вечери навън. 

Ако, обаче, не можете да си представите да прекарате почивката си само по бански, което не е толкова лоша идея, тогава ви трябва план, който да следвате, за да не забравите нещо необходимо за незабравимата си лятна почивка (дори тя да е само няколко дни). 

 

Да предположим, че дестинацията е известна и вече планирате какво да вземете със себе си за страхотното си лятно преживяване. Всъщност, не сте ли забелязали как за почивките си винаги носим със себе си много повече неща, отколкото носим. Защо ви трябва да се “презастраховате”? Нека тази година рискуваме само с най-необходимото!

Ще оставим на страна the essentials за плажа, защото там няма как да сбъркате - няколко страхотни чифта бански, шапка с широка периферия, парео (или няколко), джапанки, любимите ви очила и слънцезащитен крем. За времето, когато не сте на плажа, което би трябвало да е малко, трябва да подберем само най-необходимото. 

 

Затова ще започнем с must have за една лятна почивка, а именно дългите рокли, които могат да ви усмихнат дори след дълъг изтощителен ден. Няма как да не вземете поне 2-3 от тях, за да може да се чувствате като бохемска принцеса всяка вечер. 

Късите дънкови панталонки с няколко тениски със закачливи щампи също трябва да присъстват в багажа ви, защото може да предпочетете тях за през деня. 

Задължително вземете със себе си поне една жилетка, защото морските вечери са по-хладни от тези в големия град, а ако дестинацията ви включва океан - може да заложите на по-плътни жилетки. 

 

Може да отделите малко място за няколко цветни бижута, които да комбинирате с роклите - с тях ще изглеждате още по-красиви. 

Обувките, които са ви достатъчни са стилни сандали, които да отиват на всички дрехи, които сте взели със себе си. А чанти - кой обича да носи чанти на почивката си?! Вместо големите дамски чанти, може да носите със себе си малък клъч, който да побере картите и телефона ви.

Всъщност това е всичко, което ви е нужно! Този път дори може да не носите големия си куфар, а малък сак, раница или куфар за ръчен багаж!

 

 

Автор: Виктория Баева

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи