дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Вдъхновяващата нова колекция на La Speciale

Вдъхновяващата нова колекция на La Speciale  фотосесия парк хотел пловдив

Вдъхновяващата нова колекция на La Speciale 

 

Автор: Виктория Баева

 

Идването на всеки нов сезон в модната индустрия означава нова колекция - ново начало - с всяка нова колекция широката публика вижда развитието на дизайнерите. През годините много неща могат да се променят в стила на стилиста, но онова специално усещане за вкуса на дрехата (каквато и да е тя) си остава. 

В новата си колекция La Speciale остават верни на изчистената стилна линия, екстравагантни елементи и винаги най-доброто качество на материи и изпълнение. 

 

Когато колекцията е готова следва най-хубавата част - да видиш всичко завършено в пълния му блясък. За да ви представим този блясък, екипът на Хипермаг реши да се довери на гримьора Силвия Бутева, която премени фотомодела Ваня в същинска двойничка на Дженифър Лопез. Станимир Врачев, пък, улови кадрите, които запечатаха един ден в Парк Хотел Пловдив с дизайнерските дрехи на La Speciale.

 

Уютната обстановка и любезните ни домакини от Парк Хотел Пловдив допринесоха за идеалния снимачен ден, в който успяхме да щракнем всички 25 модела дизайнерски дрехи. 

 

Лоби барът се превърна във фона на изисканите рокли от колекцията, а нагоре по етажите екипът ни се развихри със спортните комплекти, ризи, клинове и туники. 

 

Благодарим на Парк Хотел Пловдив за съдействието! 

Насладете се на новата колекция на La Speciale тук!

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи