дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Блогъри гостуват на Хипермаг: Милена

Блогъри гостуват на Хипермаг: Милена

Блогъри гостуват на Хипермаг: Милена 

 

 

Здравйте, аз съм Милена или българка, моден блогър, 100% майка, икономист по образование и ‘‘дизайнер‘‘ по призвание. Определям се като оптимист с бликаща енергия. Понякога съм романтична, понякога противоречива. Влюбена във всичко уникално, което е правено ръчно и с душа! Моите вдъхновения са модата, музиката, фотографията и пътешествията.

Стилът ми е микс от сладка женственост и нотка градска закачливост, обвит в лека еклектика. Удобството е  на първо място за мен и не робувам на марки. Над тези неща съм. Не се обсебвам от тях. Или поне се старая! Дрехите са просто дрехи, но правилният им подбор и съчетание са най-добрата „марка“, която дава индивидуалност на цялостната визия!

Във визиите ми за пролетта обичам да има малко дантелена нежност, градски шик /в лицето на денима/ и търся все по-често изчистения силует, но ми става леко досадно, ако прекаля с някое от трите… Хубавото на модата е, че никога не може да ми омръзне, както музиката и храната!

 

Безспорно и категорично големият победител за мен като тенденция за този сезон, а и за тази година са така наречените Flare jeans. Обожавам, обожавам, обожавам ги!

Този модел дънки с лек бохо почерк е идеален за моята фигура и за всички дами, които са по-дребнички и мечтаят за по-дълги крака. Той подчертава талията и леко променя пропорциите на фигурата, в полза на жената. Няма ограничения в комбинациите и лесно се съчетава с различна горна дреха, като носи една удобна, ежедневна елегантност.

Любимите ми съчетания и визии с този модел дънки са абсолютно в духа на градската еклектика.

*Комбинирани с късо сако и тениска си отиват като фъстъчено масло и желирано сладко заедно. Напоследък любим вкус /и в двете отношения/!Комбинирана така визията може да се носи през уикенда и с елегантна риза за офиса!

*А в съчетание с дантелен топ с голи рамене, визията придобива нежна женственост и може да се носи както на среща, така и на модно събитие. 

Този модел дънки от 70-те са чудесна инвестиция, тъй като могат да се използват през цялата година и да бъдат идеалното допълнение към всякa визия.

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___