дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Блогъри гостуват на Хипермаг: Мартина

Блогъри гостуват на Хипермаг: Мартина

Блогъри гостуват на Хипермаг: Мартина

 

 

Здравейте!

Аз съм Мартина от Martificent и сега ще се опитам да ви се представя накратко, за да може да ме опознаете една идея по-добре. 

На 24 съм, по образование моден дизайнер, а извън написаното на дипломата ми съм и много други неща. Обичам да си поставям нови начинания в живота, като през последните години те стават все повече и повече. 

Понастоящем живея и творя в Кьолн, Германия, откъдето пиша и блога си. През останалото време, разбира се, работя и се занимавам и с останалите си хобита като фотография, рисуване на платна с масло и акрил, шиене (естествено, нали все пак е част от професията ми), както и пътувания от време на време, когато все пак успея сред останалите неща. 

Каква съм като харакатер ли? По-скоро бих се описала като човек на момента - всичко е променлива величина при мен, нали все пак съм близнак - не обичам да се заседявам много на едно място, имам нужда от промени и изграждане. Същевременно се старая да не прекалявам с нищо, поставям си ясни граници, но и се забавлявам. С каквото и да се захвана го правя с удоволстие. Нали все пак модата, както и стилът са на първо място точно за това, а чак след това идва себеизявата, за да се покажем на света и най-вече на тези, които не ни познават.  

  Личният ми стил обикновено включва задължително чифт хубави очила, чанта и подходяща обувка. За останалото залагам предимно на класически цветове, но много обичам да експериментирам с кройки и материи. Също така съм голям фен на statement колиетата, както и на ярките цветови акценти, когато случаят го позволява. В този ред на мисли бих искала да споделя и една от ней-ценните житейски, а и модни философии, които споделям, а именно "По-малкото е повече." Като цяло се придървам към това, но стилът ми понякога да се мени всеки ден. Облеклото зависи от много неща - от времето, от настроението ми, от повода и от обкръжението. Това въщност са най-важните елементи, с които е много важно да се съобразяваме, за да не изпъкнем по неправилния начин. 

  Блога си създадох именно с тази цел - да дам на хората съвети, да им представя различни гледни точки и да ги науча как да използват модата като свое преимущество. Нека не забравяме, че по дрехите посречат. 

Старая се да направя така, че за всеки да има по нещо - за едни - мода, за други интериор или лайфстайл, за трети изкуство или пък beauty съвети и пътувания. 

Блогът ми - това съм аз! Това е вкусът ми за нещата в живота, за моментите, както и за целите. Следващото стъпало, което бих желала да изкача, са още повече международни читатели. Някак си ми е мечта хората да преглеждат публикациите ми сутрин докато си пият кафето и си четат е-мейлите. И имам чувството, че ще се получи, разбира се с много труд и постоянство, както всяко друго нещо. Междувременно се радвам на все почече писма и feedback, което ме прави много щастлива и възнаграждава труда ми. Когато искаш да си добър в нещо няма почивен ден даже и в Неделя. Всеки момент е възможност. Точно затова гледам да съм в крак с нещата и обещавам занапред да представям още по-интересни материали за нещата, които вълнуват аудиторията ми. 

 

 

Вижте подобни материали >>

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи