дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Блогъри гостуват на Хипермаг: Мадлен

Блогъри гостуват на Хипермаг: Мадлен

Блогъри гостуват на Хипермаг: Мадлен

 

 

Здравейте, казвам се Мадлен Николова и съм на 21 години. В момента съм студентка по Маркетинг, Мениджмънт и Продажби в Копенхаген, Дания. Работя в сферата на ПР и комуникации. Блогът ми Style Raffiné е естественият резултат от интереса ми към модата, както и хоби, което внася артистичност в иначе строго планираното ми ежедневие.

Стартирах блога си съвсем наскоро, въпреки че идеята ми датира отпреди години - тогава нямах кураж за него. Старая се да публикувам интересен, уместен за тенденциите и сезона материал всеки ден. В идеалния случай, бих искала той да вдъхновява хората да представят своето най-добро „аз” чрез начина, по който избират и носят дрехите си всеки ден – не само по повод. 

За мен, модата е неизменна част от живота и абсолютно най-искрения начин да кажеш кой си и какъв искаш да си е чрез това, което носиш. Може би не всеки го осъзнава и със сигурност не на всички им харесва, но първите впечатления са повърхностни – затова трябва винаги да сме подготвени да покажем най-доброто си „аз”. Това важи особено за интервюта, офис дрескод, дори срещи. 

Стилът ми е много повлиян от Скандинавието и лайфстайла тук . Нося дрехи, в които се чувствам комфортно и с които бих могла да отида на лекции, на работа, на среща с приятели без да се връщам в апартамента, за да се преоблека. Смятам, че основата на един гардероб са добрите материи и земните цветове, както и стилни минималистични аксесоари.

Благодаря на Hipermag за интереса към мен и блога ми! Всички горепоказани снимки са част от аутфит-постове, чието пълно съдържание можете да намерите на StyleRaffiné!

 
 
 

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи