дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Блогъри гостуват на Хипермаг: Каролина

Блогъри гостуват на Хипермаг: Каролина

Блогъри гостуват на Хипермаг: Каролина

 

 

Здравейте, казвам се Каролина, на 21 години съм и живея в София. Уча Проектиране и технологии на облекло и текстил. Модата винаги е била мое хоби, но от три години е и образованието ми. 

Модата за мен е начин на живот още от много малка и както Коко Шанел беше казала: “Модата не е нещо, което съществува само в дрехите. Модата е в небето,  на улицата,  модата е в идеите,  в начина на живот,  модата е това,  което се случва.”

Тя винаги ме е заобикаляла и преди една година реших да създам блога си Carrie I – място, където да споделям всичко, което ме вълнува като мода, козметика и пътувания. 

Стилът ми е ежедневен.  Обичам изчистените визиии, също така да експериментирам понякога с различни комбинации.

Въпреки летните месеци, любими ми остават ризите и дънките. За тази визия съм избрала една моя много любима риза съчетана с черно-бели дънки, клъч и сандали.  С това съчение на облеклото си реших да експериментирам. 

Ризата е с дълги ръкави (обичам да я нося с навити ръкави) на вертикални черни и сини райета. Дънките са с дантелени мотиви, които добавих в черен цвят. Обожавам такива дънки, защото с тях мога да нося различни видове блузи без да се получи натруфеният ефект, който срещам ежедневно по улицата. 

Сандалите (и пантофките) през лятото са неизменна част от визията ми - доста са удобни! Друго удобно нещо са малките чанти като този клъч. Харесвам го, защото не се ограничавам в избора как да го нося. Мога да го комбинирам с всеки стил на обличане.

 

В тази връзка аз се придържам към максимата, че всеки е свободен да избира стилът си на обличане, в зависимост от своя вкус, своето настроение и ангажименти.

 

 

 

Вижте подобни материали >>

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи