дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Блогъри гостуват на Хипермаг: Калина

Блогъри гостуват на Хипермаг: Калина

Блогъри гостуват на Хипермаг: Калина

 

 

Здравейте Приятели, 

казвам се Калина и стоя зад образа на модерното момиче в моето виртуално местенце f-gal. Завършила съм Културен мениджмънт и визуални комуникации, като днес основното занимание, върху което работя е моята научната дисертация, свързана с онлайн активностите на жените в България. 

Любовта към модата и публицистиката, родиха идеята за моден блог, в който да споделям виждането си за красота и стил и да оцветявам живота. Харесвам силата на словото и фотографията и смятам, че точно в това се крие чарът на блогърството.

Да вдъхновяваш с думи, с картини и емоции! Когато твоите последователи разчетат енергията в очите и езика на тялото ти, мисията е изпълнена. Харесвам идеята модните блогове да кореспондират пряко с street модата и да бъдат неин огледален образ. В това се състои творчеството на всеки блогър, да „зарази“ аудиторията със своя поглед и стил. Със смелостта да комбинира несъчетаеми материи, да смесва стилове и да създава нови модни течения. Вярвам, че fashion blogging-ът е нова форма на онлайн журналистика, която с интерес изследвам и разгръщам всеки ден. 

Относно моя индивидуален стил, като човек на изкуството смятам, че винаги ще се променя. Ще се събуждам с различно настроение, нови идеи и ще творя с дрехи и думи. Днес от позицията на майка на две удивителни дъщери, чувствам, че притежавам силата на женствеността в пълния и капацитет. Въпреки, че трудно мога да скрия бунтарски темперамент и цветен характер, смятам, че съм осъзнала силата на посланието на една дреха и знам как да боравя отлично с това. 

Харесвам женствените и романтични макси поли и рокли и в същото време обожавам небрежните разкъсани boyfriend дънки. За мен модата не е задължение сляпо да спазваш правила, а смел експеримент и самочувствие да опитваш различното.

 

 

 

Вижте подобни материали >> 

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи