дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Блогъри гостуват на Хипермаг: Йоанна

Блогъри гостуват на Хипермаг: Йоанна

 

 

Привет! Аз съм Йоанна: с две “н”, с голяма усмивка на лицето и с милион идеи в главата. Много от тях си остават само там, но преди малко повече от година една по­специална се материализира под формата на YoannaBlog

Държа да отбележа, че не се възприемам като бюти / моден / някакъв­ друг блогър, защото не обичам етикетите. За сметка на това обаче, обичам да пиша за красиви и интересни неща и да ги показвам, когато мисля, че си заслужава, а не когато някой ми каже, че трябва да го напрая. Това е и идеята на моя блог ­- да споделям впечатленията и емоциите си. А те могат да бъдат предизвикани, както от хубава книга или вълнуващо пътуване, така и от някое модно попадение. Дълго се колебаех преди да започна да снимам различни визии, които да показвам в блога, защото не бях напълно сигурна, че това е “моето нещо”. Но в края на краищата реших, че всички съкровища, които се спотайват в гардероба ми или тези, на които им предстои да се озоват там, заслужават повече внимание, отколкото аз мога да им дам. Иначе казано - заради тях го правя :) 

Модата за мен е вдъхновение, предизвикателство, а понякога, признавам ­си - е напълно непонятна. Случва се да се прехласна по някоя тенденция, но нерядко чак се дразня на еднообразните предложения, налични абсолютно навсякъде, само защото еди­-кое­ си е модерно. 

Като един съвсем типичен представител на зодия Близнаци за почти всичко имам две концепции, които ту си противоречат, ту живеят в хармония една с друга. И стилът ми на обличане не прави изключение. Точно поради тази причина реших да ви покажа не една, а две визии, които са много различни, но еднакво любими за мен тази есен. 

#1 ­ Casual ­ - ежедневно, удобно, лежерно и неделно -­ такива асоциации ми навява първият outfit. Може би заради плетивото, скъсания деним, или универсалния бял топ.. или заради комбинацията им с прекрасното време, с което ни зарадва този ноември. 

#2 ­ Classy ­ - черно и бяло - по-­класическа комбинация от тази няма. И с подобна е много трудно да сбъркаш. В случая съм добавила шапка с голяма периферия за разкош, малка кокетна чанта и подходящи слънчеви очила (защото не се разделям с тях без значение от сезона). 

Толкова различни, но все пак има и нещо, което ги обединява: детайлите ­- това, което прави и най­обикновената визия по­-специална и по­-“моя”. 

 

 

 

Вижте подобни материали >> 

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи