дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Аксесоари за любимата коктейлна рокля

Любимата коктейлна рокля

Всички ние ще признаем, че определено имаме любими дрехи в гардероба си. Да, обичаме всичко в него и нищо не се е появило случайно в него, но все пак си имаме предпочитани фаворити, в които винаги се чувстваме комфортно, секси и красиви. Рисъстват и много аксесоари, с които да придадем всеки път различно усещане на дрехите си, както и различна визия и различно настроение.

Коктейлните рокли само по себе си са доста обрани и лакинични от гледна точка на материи, цветове и дори стил и цялостна идея и именно прибавяйки различни аксесоари всеки път ще им придаваме уникален и неповторим стил. С подходящите аксесоари можем да се радваме на компанията на любимата си коктейлна рокля и на делова среща, и на празничната вечеря след края на работния ден.

Обръщайки поглед назад към появата на въпросната коктейна рокля, забелязваме, че тя се появява в САЩ по времето на сухия режим като разновидност на демократизирана вечерна рокля, като с нея танцуването на така актуалния по това време чарлстон е било изключително лесно. Дължината й стига до коленете, а стилът й се отличава с практичност. Към задължителните за нея аксесоари са се отнасяли малките чанти и портмонета, бродирани с мъниста, в които трудно побирате съществената част от най – необходимите дамски принадлежности, елегантната шапка, обувки с каишки и ръкавици с дължина до лакътя.

В наши дни обаче идеята за коктейлната рокля се е променила значително, което въвежда в компанията и множество аксесоари, които й придават уникалност, шик, изисканост и красота всеки път по различен начин. Стилът й е станал доста по – демократичен и освободен. Тези рокли са сред задължителните присъстващи на партита, презентации, свватби, срещи, казина и нощни клубове. От цветова гледна точка нещата са по – смели, присъстват платове с цветни щампи във всякакви цветови гами и различни материи. Но въпреки всички експерименти, които сме склонни да си позволим, все пак има правила, които не бива да прнебрегваме.

Относно украшенията за врата ключова роля играе вида деколте на роклята. За рокли с V-образно деколте най-подходящо е бижу, повтарящо извивката му, като колие с висулка например.

При роклите с О-образно деколте е в сила правилото „по-обрано деколте – по – пищно и ярко бижу“ и обратното.

При коктейлните рокли с якичка или тип бюстие са удачни бижутата с кръгла форма. 

Едни от основните моменти, с който трябва да се съобразим, е факта, че бижутата не бива да се губят на фона на роклята, а напротив трябва да изпъкват и да подчертават красотата й, като не загубват същевременно и своята. Съществуват модели коктейлни рокли, които нямат нужда от акомпанимента на бижута, защото те самите са богато украсени около врата и деколтето и ако тогава сложим и допълнителен фокус, рискуваме да прекалим и да се отклоним от идеята си за красива и стилна визия.

Класическата идея за тази рокля е решена без ръкави, затова внимание трябва да се обърне и на украшенията на китката, било то гривна или часовник. Правилото в сила е те да не противоречат на останалите елементи в стайлинга ви, а напротив да кореспондират в унисон с тях. 

Коктейлната рокля по правило е по-къса, затова присъствието на чорапогащник или чорапи е почти задължително. За по-светлите рокли е по-удачен телесния цвят на чорапите, а за по-тъмните се допуска и черен.

Ще трябва да се откажете и от сандалите в името на стила и обувките на висок ток, или в краен случай платформа. Важно е цжета на обувките да подхожда на този на роклята ви.

И не на последно място, любимата огромна дамска чанта, в която побирате целия си свят, ще трябва да остане вкъщи и да бъде заменена от малките и стилни дамски чантички или пликове. 

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи