дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Pristine - Ленено Масло

Pristine - чист БИОПРОДУКТ - 90 капсули Х 1000 мг. 

Kaталожен номер: Pr 01
Марка: 
Pristine
Цена:19.90 лв.

ЛЕНЕНО МАСЛО PRISTINE - 90 капсули Х 1000 мг. - БИОПРОДУКТ

Оригинален американски биопродукт на изключително достъпна цена. 100 % студено пресовано ленено масло, не съдържащо ГМО. Превъзходна диетична добавка, богата на OMEGA - 3. Специална защита от окисление.

 • способства за намаляване на холестерола;
 • съдейства за намаляване на кръвното налягане;
 • потиска възпаленията и ставно-артритните болки;
 • помага за предпазване от сърдечен удар;
 • стимулира мозъчната дейност;
 • съдейства за премахване на депресията; 

 

Научете повече за ленено масло PRISTINE:

ЛЕНЕНОТО МАСЛО –
 НАЙ-ДОБРОТО МАСЛО ЗА ЧОВЕШКОТО ХРАНЕНЕ

Прясното масло от ленено семе е считано за най-доброто масло за човешкото хранене. Високата му стойност се крие в много богатото съдържание на две есенциални мастни киселини, линоловата (Омега-6) и алфа-линоленовата (Омега-3). Уникалното в маслото от ленено семе е високото му съдържание на Омега-3. При стойности от 50 до 60%, то е най-богатият познат източник на света.
Има стотици мастни киселини в природата, но само Омега-3 и Омега-6 се смятат за есенциални или незаменими. Това означава, че човек трябва да ги има, за да живее и да бъде здрав. Също така, те трябва да се набавят наготово с храната, тъй като нашето тяло не може да ги синтезира самостоятелно.
Есенциалните мастни киселини (EМА) имат няколко жизненоважни функции.

 • Първо, те повишават метаболитното ниво, подобряват метаболизма, повишават консумацията на кислород и повишават производството на енергия.
 • Второ, EМА и техните производни са съставни части на мембраните, които обграждат всяка клетка. Казано опростено, недостигът на ЕМА „пробива” клетката и тя започва да „тече”. При това положение в нея могат да попаднат вредни вещества, а в същото време полезни да бъдат изгубени.
 • Трето, те са необходими за транспорта и метаболизма на холестерола и триглицеридите. Те могат да намалят високите холестеролни нива с 25 % и високите триглицериди с 65 %.
 • Четвърто, ЕМА са необходими за нормалното развитие на мозъка и мозъчните функции.
 • Най-накрая, от ЕМА тялото произвежда хормоноподобни субстанции, наречени простагландини. Точно като есенциалните субстанции, от които са направени, простагландините имат много важна регулираща функция в тялото. Те регулират тонуса на артериалните мускули, натриевото отделяне посредством бъбреците, лепкавостта на малките телца, възбудителния отговор на имунната система. В последно време се извършват много изследвания върху простагландините заради важните им функции. Няколко мащабни проучвания, свързани с храненето, показват, че над 60% от северноамериканското и европейското население има дефицит на ЕМА и дисбаланс на Омега-6 и Омега-3.

Нито едно масло не може да коригира този проблем така добре както прясното масло от лен. То съдържа приблизително 70 – 80% EМA, като по-голямата част от състава му е изключително трудната за получаване алфа-линоленова киселина. Най-добре е да гледаме на ленено масло PRISTINE като необходимо допълнение към ежедневната ни храна.
 

Препоръчителна дозировка : от 3 до 9 капсули дневно.

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи