дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Как да поръчаме

 

 

 

Ето няколко лесни стъпки, които ще Ви бъдат от полза при избора на вашата поръчка:

 

  • Изберете желания от вас продукт (hipermag.com предлага много лесна навигация по категории и подкатегории).
  • Разгледайте и се запознайте с приложената информация за конкретния артикул, обърнете внимание на допълнителните вариации на модели, цветове и размери.
  • С бутон „Купи” поставяте продукта в т.н. „Количка” където се събират всички продукти от поръчката Ви. Можете да променяте броя на избраните артикули в полето „Брой”.
  • Ако не е заложена автоматична модификация на продуктите по модел, цвят или размер, моля добавете коментар към вашата поръчка конкретизиращ желаните от вас размер, модел или цвят на артикула.
  • Можете да добавяте или да премахвате продукти от вашата „Количка” чрез опциите предоставени в този модул. Просто маркирайте продуктите от „Количката”, които желаете да премахнете и натиснете бутона „Обнови количка”, ако желаете да добавяте нови артикули, просто натиснете „Продължете с пазаруването”
  • За да се завърши вашата поръчка е необходимо да въведете име, фамилия, актуален адрес, телефон и ел. поща. Всеки регистриран потребител има опция да използва адрес за доставка и информация от предходните си поръчки, като си спести време да попълва адресната форма.
  • Изберете начин на плащане – предлагаме плащане чрез наложен платеж (заплащате стойността на стоката и доставката на куриера доставил пратката до вратата Ви) и разплащане с кредитна карта.
  • След като преминете и през тези стъпки на поръчката можете да прегледате финално обобщена информацията за поръчката Ви. След това потвърждавате поръчка и тя започва да се обработва от екипа на hipermag.com
  • До 24 часа оператор ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката и евентуално изясняване на детайли относно доставка и модификации на артикулите.

__________________________________________________________________________

Екипът на hipermag.com Ви желае приятно пазаруване и предварително благодарим за проявеното доверие. Няма да Ви разочароваме !

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи