дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

Златна монета „Златно късметлийско зайче“

Златна монета 

Kaталожен номер: GC102034
Марка: 
GOLD CENTER
Цена:132.00 лв.

Златна монета „Златно късметлийско зайче“

 

 

Легендите за Великденския заек датират от XIII. век, от района на днешна Германия. Там всяка пролет хората почитали богинята на плодородието Еостра и в нейна чест организирали пищни тържества. Историите разказват, че един от символите на богинята била красива птица, която един ден неочаквано се превърнала в див заек. Според легендата Великденския заек носи кошница, пълна с  цветни яйца, захаросани бонбони и играчки на децата в нощта преди Възкресение. Той оставя кошницата с яйца и сладкиши на скрито място в дома, за да я намерят децата в празничната сутрин.

Заекът е символ на  плодородието, благоденствието и просперитета. Още той се асоцира с любов, късмет, прераждане, креативност, хармония.

 

Вид: монета                      

Номинал: 1$ 

Метал: злато                     

Тираж: 15000

Проба: 9999

Тегло: 0.5 гр

Размер: 11 мм 

 
 
Този артикул се предлага от фирма „ГОЛД СЕНТЪР” ЕООД – сертифицирана от Министерство на финансите за търговия с благородни метали и инвестиционно злато.
Артикулът се съпровожда от фактура и сертификат за качество, които гарантират автентичността му и съдържанието на метал в него.

Ново от Hipermag

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи