дамски дрехи във facebook от hipermag, дизайнерски дрехидрехи, мода, стил в pinterest от hipermag, дизайнерски дрехиекстравагантни дамски дрехи в G+ от hipermag, бутикови дрехимодни новини в twitterот hipermag, дизайнерски дрехи

За нас

 

 

 

Питали ли сте се „ Какво е модата днес? “...

Днес промяната е голяма и ще продължава да се случва... Модата ли? ... днес тя е функция на индивидуалността,  вече не е само марка, не е само цвят или материя, не е само тенденция... Днес модата е отражението на личността в богатия букет от стилове и съчетания, вдъхновени от индивидуалност, дух и свобода на изразяване. Днес личността е на преден план, стилът е собствен и уникален, дрехите и аксесоарите говорят, доставят радост и са отражение на собственото Аз. Днес модата е в ЧОВЕКА.

Трудно е ... разбираме го и сме наясно, че задача ни никак не е лесна... но знаем, че можем да се справим!

Работим усърдно и го доказваме...

 

Философията на HIPERMAG е семпла... философията ни е ЧОВЕКА!

В HIPERMAG.COM Ви предлагаме мода, създадена с много усърдие, труд и любов от хора за хора. Продукти с автентичен стил,  качество и красив дизайн. Богат микс от дрехи, обувки и аксесоари, готови да станат част от Вашия единствен и неповторим стил.

Екипът ни няма партньори и клиенти, ние имаме приятели. Всеки гост на HIPERMAG.COM е добре дошъл да получи надлежна консултация докато пазарува, да зададе въпрос или просто да сподели мнение с нас. Ние сме тук за Вас и Вашето удовлетворение е наша цел.

За Вас усърдно се стараем да поддържаме колекция от уникални дизайнерски дрехи La Speciale, Aggata, Hanna Botique и др., всички измислени и произведени в България. Богата ни колекцията от уникални обувки, които привличат хората с усет за красивото и знаят, че то си има цена. В колекцията ще откриете марките Sara Pen, Balis, Dumond, Cravo&Canela и др. За мъжете предлагаме пълната гама от дрехи на бранда STYLER, които са изключително популярни в цяла България, продуктите са на страхотни цени без никакъв компромис в качество и стил. Дамите ще останат приятно изненадани от чудесна селекция чанти на безспорния лидер  Samsonite, както и очарователните чанти на Sara Pen и Exchange.

Има и още, но нека оставим на Вас сами да го откриете...

 

Добре дошли в HIPERMAG.COM

 

 

За да напишете коментар моля влезте в профила си.

 

Google+

 

Мода от улицата. Блогъри говорят за мода, стил и дамски дрехиДамската мода и дрехите през очите на Калина.Мадлен говори за дамска мода, дизайнерски дрехи и още

Свежи новини от света на  онлайн модата

 

Последна новина от блога:

 
 
 

 

Всеки сезон тенденциите се менят, но някои модели винаги си остават на мода. Днес ви представяме 5 модела... научи повече тук >>

_______________________________________________________________________________________________

___

 

 

 

Популярен, реномиран сайт за сигурно пазаруване. Сигурен сайт.Сайт с бърза доставка. Сайт със сигурна доставка.Реномиран сайт с лесна замяна и връщане на стока.Известен сайт с консултация за клиентите.

___

Безплатна доставка на дамски и мъжки дрехи


Поръчай по телефон
---
0877090050

 

Количка

Преглед на количката.

Намаление на дамски дрехи, дизайнерски дрехи

Макси рокли, макси дрехи, дамски дрехи големи размери

мъжки дрехи, стайлър, ризи, пуловери, блузи, мъжка мода

дамски обувки сара пен, дамски ботуши, боти и кецове

Оригинални мъжки подаръци, колани, вратовръзки, шалове, шапки, тиранти

Моден бюлетин за отстъпки на дамски дрехи